Домашна бисквитена торта
Всички ние обичаме да се глезим с различни сладкиши и торти, след това изпитваме лека вина защото сме преяли, отиваме в залата и тренираме тренираме до изтощение. Сега си представете, ако този порочен кръг бъде прекъснат.Звучи добре на ли? Предлагам ви една здравословна и вкусна рецепта, без вина.
Необходими продукти за блата:
1 ч.ч Пшенично Био пълнозърнесто брашно
1 с.л. Фруктоза
2 ч.л. Бакпулвер
1 щипка Хималайска сол
1 ч.ч Соево био прясно мляко
2 ч.л. Кокосово масло
Необходими продукти за крема
250 гр. Какаово масло,био
50 гр. Био кокосово масло.
1 пакетче ванилия
2 с.л сурово био какао
Сироп от агаве,може да използвате и друг подсладител
1 с.л.Био растителна сметана
Начин на приготвяне на блата
Смесете сухите съставки, разбъркайте ги, докато сместа стане хумогенна,добавете млякото и леко разтопеното кокосово масло. Сместа трябва да се разбърка ного добре за да не се получат бучки в нашия блат. Разделете сместа на две, разтелете я върху хартия за печене и я поставете в предварително загрята фурна.
След като са изпечени,оставете ги да изтинат,а след това ги разрежете на по малки квадрати.
Начин на приготвяне на крема.
Разтопете маслото на водна баня,след това добавете другите съставки една по една.Трябва да бъркате бавно и продължително.Когато крема е готов го преберете да се стегне в хладилника. След като крема се стегне достатъчно за да може да се маже, започнете да нанасяте крема върху батовете.
Добър апетит!
В случай че нямате възможност да си приготвите тази вкусна торта,заповядайте при нас
House of sport