Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Онлайн магазин от дигитална агенция Valival

Изработка на онлайн магазин Valival

HOUSE OF SPORT е утвърдена марка на българския пазар, даваща на хората възможност да се грижат за своето здраве и самочувствие. Във всяко наше действие се стремим да сме перфекционисти, а това качество търсим и при нашите партньори. Ето защо вече дълги години работим с дигитална агенция Valival, които с много старание създадоха нашият сайт HouseOfSport.bg, включващ богата информация за нашите фитнес центрове и СПА комплекс, онлайн магазин, където всеки от вас може да се снабди с важните за здравето му продукти и интересни и полезни новини.

HOUSE OF SPORT е създаден от хора, които са в сферата на здравето и красотата вече 15 години. Знаем какво означава опита зад гърба, ето защо ние се спряхме на дигитална агенция Valival, които вече над 13 години реализират успешни проекти, част от които е и нашият - онлайн магазин HouseOfSport.bg.

Именно благодарение на специалистите от екипа, ние се радваме на красив, модерен и най-важното функционален сайт, който постоянно се допълва с нови и нови разработки, което е част от нашето виждане за постоянно развитие и подобряване. Дори и в този момент, ние знаем, че онлайн магазин HouseOfSport.bg търпи промени в положителна насока, защото сме си осигурили 24/7 поддръжка и SEO оптимизация от дигитална агенция Valival. Ние им се доверихме напълно и именно затова се радваме на нашия успешен сайт. Направете го и Вие!