Кавитация
Красиво оформеното и стегнато тяло е мечта на всички ни. И въпреки че мнозина вярват, че отслабването е възможно единствено и само с помощта на физическа активност, съвременните козметични процедури ни предлагат различни методи за стопяване на излишните к
Паметта на мастните клетки
По какви физилогични причини затлъстяваме? Първото, което трябва да знаем,е причината за струпването на мазнините. Мазнините в организма се съхраняват в мастните клетки, които съдържат голяма мастна вакуола, или отделни мастни капчици. Едва ли трябва да
Какво знаем за витамин А
Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Каротиноидите са група фотохимикали- мастноразтворими пигменти,които се съдържат в червените,жълтите,зелените и оранжеви зеленчуци и плодове.Те са мощно семейство антиокс
Витамин B7 (биотин, витамин H)
Биотин т.е. витамин В7, както и всички останали витамини от групата B, помагат при превръщането на храната в енергия, т.е. представлява важен витамин за синтез на протеини, въглехидрати и мастни киселини. Биотина има много важна роля, за да имаме здрави н
Целулит .Причини за възникването на целулита.
Това което повечето от нас разпознават като целулит са всъщност външните симптоми на заболяването: нагъната, портокалова кожа с множество трапчинки. Обратно на всеобщото вярване, че това не е нищо повече от непривлекателно състояние на кожата, целулитът е
Холестерол
Какво е холестерол и триглицериди? Холестеролът е от съществено значение за производството на витамин D, някои хормони, както и производството на клетъчните мембрани. Той се намира в храни от животински произход, като месо, млечни продукти и яйца. Тр