Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Хранете се, за да отслабвате!

Една основна грешка, която много жени, а и мъже, които искат да отслабнат, правят е да мислят, че колкото по-дълга е тренировката, толкова по-бързо ще отслабнат. Имаме познати, които са вманиачени в тренирането, непрекъснато тичат, скачат на въже, ходят на тае бо  и други подобни. Интересното в случая е, че очевидно тези практики не помагат. Не сме забелязали някакви големи постижения и значителна загуба на мазнини. Усилията, които полагат, определено не са пропорционални на резултатите, които постигат.

Това ни прилича на моменти в живота, когато си мислим, че съдбата е срещу нас- ние полагаме толкова много усилия, а резултатите са меко казано незадоволителни. Тук се питате защо?

Защото не е нужно да се измъчвате, да тренирате много, непрекъснато да подскачате и да тичате и да полагате кански усилия. В бизнеса има един принцип на Ричард Кош- принципът 80/20, според който 20% от усилията ни водят до 80% от резултатите ни. Същото е и в тренировките. Важно е не да тренирате много, а да тренирате правилно!

Тренировките ще ви помогнат да се стегнете, ще ви помогнат да оформите краката, дупето,ръцете,корема и т.н. Ако отдавна не сте се движили, първоначално тренировките ще ви помогнат да свалите и някой друг килограм, НО това ще е до време. После колкото и да тренирате, ще ставате по-силни и атлетични, но мазнините, от които всячески искате да се отървете, упорито ще си седят. Какво е решението?

Диетата или иначе казано хранителния ви режим. Ако искате да направите живота си по-лесен и да освободите психиката си от излишни тревоги и притеснения ще ви кажа нещо, което ако използвате, като основен принцип в тренировките и храненето си, ще доведе до големи резултати, които ще са повече от удовлетворителни. Тренирайте за постижения, хранете се, за да отслабвате!

Означава, че в залата мисълта ви трябва да бъде насочена към това, тренировката да бъде структурирана, така че да ви помага да ставате по-силни, да обръщате внимание на слабите си страни и на мускулни дисбаланси, които имате. Тренировката трябва да ви помага, да изваете здраво, силно и добре функциониращо тяло.

За да постигнете целта си да се изчистите от излишните мазнини, трябва да се храните правилно. Храната е тази, която ще ви помогне успешно да постигнете целта си. Защото колкото и да тренирате, ако се храните с глупости, атлетичното ви и оформено тяло, ще си остане скрито под мазнините.

Това означава, че трябва да се храните с хубава, изчистена храна, която дава необходимото на организма ви. Не храна, която задоволява потребността ви от положителни емоции, а храна, която задоволява биологичните нужди на организма ви! Храна, която храни тялото, а не емоциите ви. Храна, която е в достатъчни количества, съответстващи на степента на физическа активност! Намерете я в ORGANIC GREEN HOUSE - Здравословен & био маркет ! :)


Екипът на House of Sport