Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Спортно-хранителен режим за жени

Хубавото тяло не е резултат само на гладуване и седене в къщи. Така най-често постигаме отпуснато и неоформено тяло, което изглежда също толкова зле слабо, колкото и пълно.

Оплакваме се, че нищо няма резултат, но не се замисляме колко по-лесно би било, ако съчетаваме добри храни с добри тренировки. Ние, жените не е нужно да приличаме на културисти, но и не трябва и да се отпускаме.

Ето я като за начало "диетата", ако мога да я нарека така, защото ви обещавам, че няма да стоите гладни, но ще се поизпотите, а след 2 месеца ще постигнете страхотни резултати.

Диетата се спазва стриктно, за да има ефект. Избирайте на всяко хранене по един вариант.

Закуска:


Задължително - сок от лимон с 200 мл вода, по желание - чай, кафе без захар (ако не можете без захар в кафето, пробвайте със захарин)

Вариант 1: 2 плода по избор

Вариант 2: мюсли с кисело мляко

Вариант 3: обикновена кофичка кисело мляко

Вариант 4: обикновена кофичка плодово кисело мляко

Обяд:

Вариант 1: салата от 2 домата и 2 краставици и 100 г сирене

Вариант 2: зеленчукова супа

Вариант 3: 300 г пилешка пържола + 1 домат или 1 краставица

Вариант 4: 3 яйца

Вечеря:

Вариант 1: 50-60 г чист шоколад

Вариант 2: 2 плода

Вариант 3: салата от 2 домата и 2 краставици + 2 яйца

Вариант 4: 300 грама пилешка пържола

Вариант 5: обикновена кофичка мляко

Вариант 6: обикновена кофичка плодово кисело мляко

Режимът може да го спазвате неограничено дълго време. Изберете всяка седмица един ден, в който да сте само на вода, чай и по желание кафе без захар. Не толкова с цел отслабване, колкото с цел лечебно прочистване на организма. В този ден няма да имате допълнителна физическа активност.

Сега идва ред на тренировките: Всеки ден, освен в деня, в който гладувате, 1 час джогинг е задължителен. Освен, че ще ви тонизира, ще изхабите много енергия, изберете си и упражнения за стягане на проблемната ви зона. Другото оставям на вас по желание - движете се пеша, ако имате време, изкачвайте стълбите без асансьор и други по-леки физически упражнения.