Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Магията на кокосовото масло

Изчистването на токсините от тялото с кокосово масло е естествен начин, който е изключително ефективен за премахването на всички вредни вещества, бактерии, вируси и паразити. Можете да го използвате в готвенето, в грижата за кожата на тялото като нежен лосион, та дори като избелващо средство за зъби.

Чудесно средство за възстановяване на наранена или нацепена кожа, а ако искате да предпазите кожата си от раздразнения, го нанасяйте след епилация. Облекчава също упорити кожни заболявания като псориазис, атопичен и себореен дерматит, тъй като поддържа здравословния баланс на кожата.Това са едни от мазнините, които диабетиците могат да ядат без страх.Кокосовото масло подобрява усвояването накалций и магнезий в организма, което от своя страна е много полезно за здравето на зъбите и костите.

Кокосовото масло е една от най-добрата естествена храна за косата. То помага зарастежа на косата, като и осигурява лъскава кожа. Редовният масаж на главата с кокосово масло гарантира, че скалпа ви е защитен от пърхот , дори ако скалпа е сух.Той също така осигурява основните протеини, необходими за подхранване на изтощена коса.Просто нанесяме кокосово малко на зоните, които искаме да обръснем и после дори не се налага да използваме лосион. Кожата е невероятно гладка и чиста от кокосовото масло, защото то работи не само като крем за бръснене (по-добре, всъщност), но също и като дълбоко овлажняващ крем.

Освен че мирише страхотно, кокосовото масло може да се използва като нощен крем и да помогне на кожата ни да се чувства страхотно на сутринта. Освен това има подмладяващи свойства.Можем спокойно да използваме кокосово масло, за да хидратираме дълбоко своите устни и да ги направим гладки и меки.Добавете захар към разтопено кокосово масло, след това съхранявайте при стайна температура и ще имате консистенция, подобна на готовите скрабове. Идеално за екфолиране на лицето и тялото.