Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Ще ви представим комбинация от упражнения с дъмбели (гири), от които ще изглеждате във форма, като отделяте малко време за тренировка.Част 1

Когато сте заети и разпологате с малко време, което може да отделите за тренировка, ще ви се наложи да натоварите по-голяма част от мускулите за да може да постигнете добри резултати.Тук ще покажем как може да натоварите няколко мускулни групи по едно и също време, като използвате дъмбели-правейки ги екстремно нужни за вашата тренировка.

 Използването само на дъмбели, като оборудване нужно за тази тренировка, носи своите предимства. Упражненията може да изпълняване у вас, в някоя не добре оборудвана фитнес зала и дори като ходите на почивка, тъй като дъмбелите (до 5кг.) са лесно преносими и не заемат голямо постранство.

 Тези цялостни движения на тялото ще повдигнат пулса ви, докато тонизират тялото ви, което прави упражненията изключителни подходящи за изгарянето на мазнини.

    1.Клек с дъмбел с повдигане над главата е упражнение, което ще засили драстично ритъмът на сърцето ви, като едновременно ще натоварите краката, ръцете и раменете си.

- Вземете в ръцете си гири, дръжте ги странично на тялото си. Свийте ръцете си в лактите, за да вдигнете гирите, а в същото време направете и клякане. Изправете се и направете раменна преса от стоеж, като вдигнете ръцете си над главата. Свалете ръцете си в начално положение. Това е едно повторение на комбинацията. Правете по 3-4 серии с по 10 -12 повторения.

    2.Въздушни ритници за корем с дъмбел е упражнение, което натоварва корема и ръцете. То е доста експузивно, ще ви накара усетите запарване в областа на корема.

- Легнете на пода ,като вземете дъмбела изпънете ръцете си, да бъдат на нивото на главата. Повдигнете краката си няколко сантиметра (според възможностите) от пода. Дръжте краката си изправени. Започнете да движите последователно краката си нагоре и надолу, редувайки ляв и десен крак – когато вдигате единия крак нагоре, другият се спуска надолу. Упражнението позволява повече повторения. Правете по 3-4 серии с по 20-25 повторения.

от екипа на HOUSE OF SPORT