Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Масажът и неговото ползотворно действие

Да даряваш любов е велико дело, а масажът е един от начините да я изразиш. Масажът преминава през много нива, докосвайки не само физическото тяло, но сърцето и ума. Изразява грижа по толкова директен начин, че се възприема веднага. Масажът има много благоприятен ефект и дори лечебен резултат. Масажната терапия лекува на физическо, психическо и духовно ниво. Тя е мощно средство, което повишава имунната система и спомага повишаване нивото на серотонин-невротрасмитер , който отговаря на антидепресант.

 

                Удоволствията за релакс на тялото и освежаване на душата изкушават на всяка крачка. Предлагаме Ви да ес отдадете на най-новите хитове спа терапии, които ще ви дарят с добро настроение, позитивизъм. Ако все още не сте открили Вашия спа център, заповядайте в света на масажите HOUSE OF SPORT – Spa & Wellness Centre. Тук можете да преоткриете себе си и да се насладите на пълна гама масажи. Спа центъра разполага с козметични продукти на BABOR –Германия и GERARDS- Италия. Продукти, които доставят на кожата чисти витамини и енергия. Т е са съставени да носят чувство на отмора и благополучие. Класически, частичен, антицелулитен, релаксиращ или тонизиращ – кой е вашият масаж? За да направите избора си е добре да се информирате за всеки от тях.

 

                Класическият масаж влияе положително на цялото тяло, като релаксира и тонизира мускулите. С ъс специални похвати въздейства на нервната система. Подобрява кръвообръщението и обмяната на веществата.

 

  Спа центъра е потготвен за да задоволи капризите на всеки клиент. Разнообразието от антицелулитни масажи е доказателство: загряваща антицелулитна терапия с коприва, стягаща терапия с водорасли, за мек целулит, след отслабване, антицелулитна терапия с пипер. Винената терапия, която освен, че детоксикира организма, действа антицелулитно, заради екстракта от грозде, който се съдържа в козметичните продукти.

 

Истинско удоволствие ще ви доставибогатия асортимент от арома масажи. В зависимост от това какъв аромат ще изберете се определя и  типа терапия. Например:  розмарин – тонизираща, маточина – релаксираща, салвия – балансираща.

 

Неустоим специалитет на Спа центъра е Шоколадовата терапия, която действа като антидепресант и подобрява настроението. Масажът на усмивките е едно наистина неустоимо потапяне в света на чувственото и духовното. Има подхранващ, умекотяващ и подмладяващ ефект. Маслата, които се нанасят върху тялото са смесица от чисто какао, какаово масло и шоколад, все продукти, които  богати на антиоксиданти.

 

В менютона най-висшите спа центрове и салони за красота се предлага и Оризовата терапия. Терапия за духа и тялото. Прилага се с цел стягане и по-добра еластичност на кожата. Т я оказва стягащ и отслабващ ефект. Използва се оризово брашно, оризово масло и гама оризонал.

 

Стъпалата са особено чуствителна част от нашето тяло и от биологична гледна точка вършат чудеса. Една съвършена система от кости, стави, сухожилия, нерви, кръвоносни съдове, мастна тъкан и кожа. Тя е така проектирана, че да могат нашите ходила да носят тежестта на тялото и да осигорят преодоляване на разстояния. Факт е, е все по-рядко отделяме внимание на тях….

 

Спа центърът предлага процедури за ходила – терапия WELLNESS FEELING – пълно отпускане и релаксиране на изморели ходила, ACTIVE FEET – активизираща процедура за процедура за красиви и гладки ходила.  POWER FEETNESS – енергезираща, анти-бактериална и противовъзпалителна. Процедурите се извършват с продукти на BABOR, богати на на синьо кипарисово масло, алое вера, естествено сусамово масло и др..

За истинските ценители на спа процедурите са подбрани WELLNESS терапии  LULUR, SOAP DREAMS, SRAZIO UOMO.

LULUR е древен балтийски масаж. Забавя стареенето на кожата, спомага за отстраняване токсините . SOAP DREAMS включва сапун ALEPO и масло от арган, комбинация, която изглажда и хидратира кожата. SPAZIO UOMO програма за мъже. Терапията включва ексфолиране с продукти съдържащи специален гел за отслабване в коремната област.

Не са за пренебрегване и спа ритуали като  Светлините на Мароко, Бамбуков спа масаж. Ако сте любители на релаксиращи и отпускащи процедури HOT STONE MASSAGE е най-подходящ за вас. Изпълнява се с вулканични камъни, които ще изпитатеслед всяка процедурае неуписуемо. Колкото добър полиго да сте едва ли, ще успеете да пресъздадете усещането за чистота и младежки порив. Съчетанието на комфортни процедури в HOUSE OF SPORT Spa & Wellness.