Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Хормонът на младостта и мъжката сила

Възможно ли е? Има ли вещество, което да обнови тялото ти на клетъчно ниво и да не спре до тук, а да отключи твоята истинска сила и самочувствие на мъж. Това е хормон, който всеки притежава в тялото си, просто е достатъчно да го събудиш…

Почти всеки мъж в залата знае, че се нуждае от тестостерон, за да постигне всичко онова, към което се стреми… мускалната маса, силовите постижения, анаболният ефект, стабилността във всяко нещо, с което се захване. Всъщност, има един хормон, произвеждан натурално от човешкото тяло, който може да ти даде всичко това – силен анаболен ефект, мускулна маса и мощ, висок тестостерон, умствена и физическа енергия. Той може и повече – докато повишава мускулната ти маса, тялото започва да се обновява на клетъчно ниво и процесът на стареене се забавя, подкожните мазнини изгарят, настроението и самочувствието се подобряват, умствените възможности нарастват. И още нещо – блокира стреса като му противодейства, пази костите, мускулите и кожата, стимулира имунната система, намалява риска от рак и други заболявания.

Кое е това вещество, с което природата е защитила мъжа?

Това е хормонът DHEA, произвеждан естествено от човешкото тяло.

Мъжете с високи стойности на DHEA притежават не само повече физическа сила и енергия, но имат и по-добри умствени възможности, самоувереност и активност. Това ги прави успешни на всички нива. DHEA повишава нивата на тестостерона, подпомага разграждането на мастните депа, блокира стреса и последиците от него, поддържа настроението, предпазва мъжа от заболявания на сърдечно-съдовата система и рак. Трябва да знаем, че концентрацията на този хормон започва да намалява драстично след 20-тата година от живота и това малко по малко се отразява на всеки мъж.

Добрата новина е, че тялото разпознава и усвоява това вещество по същия начин и ако го приеме от вън. Така нивата на DHEA могат да се поддържат и ако се приема като добавка. Всъщност въздействието върху тялото в този случай не се различава по никакъв начин от това на синтезирана в тялото DHEA.

 

Сега вече имаш преднина… знаеш как да постигнеш, това, към което се стремиш.

Остава само да се погрижиш за това, тялото ти да разполага свободно с този хормон, за да разчиташ на всички резултати, които имаш в главата си.