Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Потискащи апетита fat burners

Потискащите апетита фет бърнъри не са за всеки. Те са най-ефективни за хората с наднормено тегло, които се борят с контрола при приема на храна. Ако индекса на телесната ви маса е по-висок от 30 може да приемате потискащи апетита фет бърнъри. За лицата, които имат леко наднормено тегло, или искат да свалят само няколко излишни сантиметри от талията, потискащите апетита фет бърнъри може да не окажат голям ефект.

 

Действие на потискащите апетита фет бърнари


Най-популярната съставка е Худия - подобно на кактус растение, което се среща в Африка. Тя е в състояние да държи организма до няколко часа без никакво чувство на глад.

Те могат да помогнат по два начина на хората, които искат да намалят драстично дневния прием на калории. Този вид фат бърнъри намаляват апетита, намаляват желанието за ядене и увеличават чувството за ситост. Това става като се заблуждава мозъка, че стомахът е пълен и човекът не изпитва глад.

 

Има два начина чрез, които работят тези фет бърнъри: чрез действието на норепинефрин и чрез серотонин.

Потискащите апетита фет бърнари с действието на норепинефрин, потискат апетита, стимулират отделянето и/или блока на обратното захващане на норепинефрина. Освен основното им действие за създаване на чувство на ситост, те увеличават сърдечната честота, кръвното налягане, ускоряват метаболизма. За по-бърз ефект могат да се комбинират с термогенни фет бърнъри.

Потискащи апетита фет бърнари с действие на серотонин - Мозъка играе основна роля в регулирането на чувството ни на глад. В него се отделят химични вещества като серотонина, който регулира важни аспекти от ежедневието ни, включително съня, настроението, паметта и апетита. Някои проучвания показват, че потискащите апетита добавки, които увеличават нивото на серотонин рядко показват дългосрочни трайни резултати.

Странични ефекти на потискащите апетита фет бърнари:

Приемащите ги могат да бъдат изложени на риск от липса на апетит, и да започнат да се хранят прекалено рядко, което може да доведе до глад и дисбаланс на кръвната захар. Това е опасно за хората, които имат диабет или проблеми с щитовидната жлеза. Фет бърнърите могат да причинят проблеми с нервната система, раздразнителност, хиперактивност, повишено кръвно налягане и безсъние. Пристрастяването също е един от страничните ефекти, както и поведенческата промяна.

 

Във всички случаи се насърчава да се следва балансиран режим на хранене и да се спортува активно. Това може да има значителен ефект за намаляване на теглото.

house of sport