Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Плодова диета за закуска

Диетата е доста строга, но пък благодарение на фруктозата, която се съдържа в плодовете, организмът не се чувства изтощен.

Плодовата диета е една от най-полезните за организма, а резултатите наистина са впечатляващи – само за 6 дни се стопяват между 3 и 6 килограма, в зависимост от първоначалното тегло. Научно доказано е, че по-пълните хора свалят повече килограми, в сравнение с тези, при които излишните килца са само няколко.

Ден 1

Закуската се състои от един банан и 100 грама нискомаслено кисело мляко. Преди обяд може да си хапнете една ябълка, няколко парченца диня или малко пъпеш. Обядът се състои от плодова салата от киви, ягоди и портокали, смесена с 200 грама кисело мляко. Вечерята е от 200 грама сварено пилешко месо, свежа салата с лимонов сок, половин грейпфрут и едно киви.

Ден 2

Закуската е от една чаша дребни плодове (ягоди, малини) с ¼ чаша диетичен корнфлейкс. Подходящи за втора закуска са ябълка, диня или пъпеш. Обядът се състои от няколко резенчета ананас. Вечерята е от 200 грама пуешко месо, зелена салата с лимон, 1 круша и 1 портокал.

Ден 3

За закуска изяжте 1 портокал, комбиниран с чаша нискомаслени кисело мляко. Втората закуска отново е от ябълка, диня или пъпеш. За обяд се позволява чаша ягоди, 1 банан и малко сок от ябълки. Ако се разбият в блендер се получава вкусен коктейл. Вечерята е от 200 грама печена риба, 1 чаша броколи и чаша дребни плодове с кисело мляко.   

Източник: интернет