Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Алтернативите на ефедрина

 

Това е информация като алтернатива за тези, които имат непоносимост към ефедрина или не искат да го употребяват и суплементите съдържащи ефедрин.

 

Как да изберем перфектния продукт за изгаряне на мазнини?

 

Няма продукт, който да прави чудеса. Всеки от тях е ефективен, ако се комбинира с физическо натоварване и правилната хранителна програма. Решението, кой термогенен суплемент да изберем и в какво количество често е трудно. Мнозина се спират на основното и известното - кофеина и другите стимуланти, но други се въздържат от тях, поради това, че могат да предизвикат свръх възбуда. Базирайки се на своя опит и знания можете да изберете заместител на кофеина или да направите комбинация от няколко. По долу ще ви дадем някои от достъпните продукти, за да ви помогнем във вашия избор.

 

Една добра алтернатива на ефедрина е синефрин (sinephrine), чийто ефект може да се повиши от кофеина. Това е екстракт от един плод наречен горчив портокал - Citrus aurantium. Структурата и действията му върху организма са подобни на ефедрина. Действието му е следното:

 

Повишава метаболизма и намалява телесните мазнини

Ефектът му се подсилва от кофеина.

Не повишава кръвното налягане и сърдечната честота до степента предизвикана от ефедрина.

Предизвиква чувство на прилив на енергия за няколко часа след приемането му.

Най известният суплемет с тази съставка е Ultra Ripped на Ultimate Nutrition.

 

Зeленият чай е суплемент сам по себе си, но освен това е великолепен избор за подсилване действието на кофеина.Ultimate Nutrition създадоха продуктa Perfect Diet именно с тази съставка, съдържаща полифеноли наречени катехини,които са силни антиоксиданти и действат лечебно при мого болести включително сърдечни, чернодробни заболявания и затлъстяване. Изследванията показват, че приеман в продължение на три месеца намаляват забележимо телесните мазнини.

 

Един много мощен продукт е YELLOW BURN на немската фирма BIG ZONE.

Със съставките в него -  гуарана, тирозин,кофеин вкомбинация с л-карнитин, този продукт се нарежда сред първите места на диетичните суплементи. Ще отбележим, че тирозина като хранителна съставка се използва от организма за синтез на важни хормони в това число и хормоните на щитовидната жлеза, а също така и на норенипефрин - един от главните хормони, който стимулира термогенезата и изгарянето на мазнините и наподобява по дейтвието си ефедрина.

 

Решението, кой продукт да употребявате е въпрос на личен избор. Важното е той да бъде успешно допълнение към хранителната и тренировъчната ви програма и да помогне да постигнете поставените си цели. Намирането на точния продукт ща ви даде ефекта, който търсите.