Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Какво съветва Рони Колмън ?

Познат с вечното си добро настроение и шегите в тренировъчните си клипчета, Рони Колман вероятно е най-успешният културист на всички времена. Носител е на 8 поредни титли от най-предстижния турнир „Мистър Олимпия”, рекорд, който споделя единствено с легендата Лий Хейни. Именно за това неговите съвети са важни за  многобройните му фенове :

 "През годините получих много въпроси по отношение на храненето и по-точно как да се трупа чиста мускулна маса.Мускулният растеж може да се окаже труден и болезнен за някои, но аз съм открил, няколко факта, които могат много да помогнат в това отношение...

Първо - Яж, яж и накрая похапни.

Второ  - За да увеличиш силата и масата си опитай да ядеш от 4 до 6 пъти дневно. Избирай храни от всички групи, включи повече картофи, ориз, плодове и зеленчуци.

Трето  - Увери се, че ядеш достатъчно. Ниско липидната диета и необработените храни са за добри, но няма да ти помогнат да увеличиш мускулите си. Мазнините доставят допълнително калории, мастно разтворими витамини A, D, E и K и градивни материали за някои важни хормони, които ускоряват и стимулират мускулния растеж. Апропо, не е разумно и да се злоупотребява и с мазнините.

Четвърто  - Следи теглото си. Мери се всяка седмица за да видиш дали си на прав път и ако не – помисли какви нови ходове трябва да предприемеш.

Пето  - Накрая, но не на последно място – продължавай да тренираш здраво. Запомни, че мускулната маса не се появява за един ден." 

Рони Колман