Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

WRKO се радва на огромен интерес към галата в "Христо Ботев"

От дата: 07-12-2011 г.

Голям интерес към последната галавечер за 2011 година, която ще се състои на 17 декември в зала "Христо Ботев" в София, отчитат от организаторите WRKO.  В един от най-очаканите двубои една срещу друга ще се изправят Севда Асенова от Русе - шампионка по бокс в България и чужбина, и Альона Расохина. Срещата се превърна в реалност след като нашатасъстезателка отправи предизвикателство към украинката, която надделя над Милена Колева с 8:6 точки след края на трите рунда помежду им.

При мъжете Тодор Пламенов Тодоров и Юрий Горбенко са сред сигурните участници. Тодоров е първият българин с победа в К1, а и двамата са състезатели по кик-бокс, като Горбенко е трикратен световен шампион в този спорт.

За момента има три свободни позиции, като за двама от състезателите се правят последни оточнения. Състезанието предизвиква чуждестраннен интерес.

„Всеки състезател над 96 килограма, чувстващ се способен да надделее над останалите, които ще се появят на ринга, може да предизвика когото пожелае. Това е една от „екстрите“ в нашата организация“, коментира мачмейкърът на WRKO – Николай Петков.