Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

"Битка за София" отложена заради полицейска акция

От дата: 16-12-2011 г.

При полицейска акция в понеделник бяха задържани част от ръководството на WRKO, което отложи "Битката за София". Тя трябваше да се проведе на 17 декември в столичната зала "Христо Ботев".

 Задържаните във фитнес клуб “Прайд” в столичния квартал “Свобода” - световния и европейски шампион по бойно самбо за 2011 година Мартин Маринков, Николай Петков и Теодор Петков,  бяха обвинени за побой през месец май над Емил Петрунов, шеф на верига ресторанти “Ниагара”.

Ивайло Арбитов, Президентът на WRKO също бе задържан за няколко часа.

"За съжаление се налага да отложим галата "Битката за София - WRKO" за по-късна дата. Феновете, които вече са си закупили билети, ще им бъдат върнати парите. Предполагам, че тя ще може да се състои в началото на 2012 година. Шоу ще има! Надявам се, че задържането ни не е направено с умисъл. В понеделник и аз бях задържан. Полицаите се държаха изключително възпитано. Не са проявявали своеволия. Просто си вършеха работата. Нямаме вина за нищо и това ще се докаже в съда! "Битката за София" ще се отложи, защото в полицията са задържани лаптопите ни, телефоните ни и цялата документация за организацията на Гала-вечерта. Вече сме платили визи и транспорт на всички състезатели от чужбина, но загубите си остават за наша сметка.", заяви Ивайло Арабитов.