Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Тренировките на "Герена"- строго секретни

От дата: 24-10-2011 г.

В категорията "Строго секретно" ще се провеждат тренировките на българския футболен гранд Левкси, съобщи в."Стандарт".

Играчите и всички работещи на стадиона били предупредени, че могат да се разделят с работното си място, ако си "развържат езиците".

Тренировките преди вечното дерби между Левски и ЦСКА в петък ще са закрити, тъй като победата в жизнено важна и за двата отбора, затова и двата тима ще се борят за нея.

Тренировките на Левски са закрити, но старши треньорът на тима Георги Иванов - Гонзо се е уплашил, че това няма да гарантира запазването в тайна на капаните, които е подготвил за "армейците".

Изданието припомня съмненията на сините за изтичане на информация още миналата зима след загубата на тима с 1:3 от ЦСКА.

В Левски били решени да не повтарят тази предполагаема грешка и да затегнат мерките за сигурност в клуба си, за което прибегнали и до заплахите за уволнение.

Междувременно меидците от щава на "сините' правят всичко възможно да помогнат на Дарко Тасевски да се изправи на крака за петъчното дерби, тъй като старши треньорът Георги Иванов заявил:"Искам в понеделник той да бъде на линия и да тренира".

Засега обаче шансовете на македонеца да се появи в игра срещу "армейците" оставали 50 на 50.

Такива са шансовете и на Арш, който в края на миналата седмица отново не успя да се разпише, този път в мача с Калиакра.