Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Роб Уилкинс е назначен за личен асистент

От дата: 19-12-2011 г.

Роб Уилкинс бе назначен, като личен асистент на президента на  IFBB по време на последния IFBB World Congress в Мумбай. Той трябва да помага на д-р Сантоя да съблюдават тежкия дневен ред (изпълнението на  IFBB задължения, който се връчват от инж. д-р Адел Фахим, IFBB заместник-председател). При изпълнението на тази ключова роля, Роб трябва да подкрепя общуваването , да организира и насърчава на интересите на отранизацията през целия свят.
Освен службата си в  IFBB, Роб е служил в Военновъздушните сили на САЩ в продължение на 23 години и е магистър сержант стациониран  в Пентагона, Вашингтон, Ди Си. Той също така работи като свързващо звено между IFBB и въоръжените сили на САЩ. От 2001 г., Джо и Бен Уайдер и AMI са дарили над 4000 билети за Олимпия Уикенди на  военен персонал.
Роден на 12 февруари 1964 г. в Нюарк, Ню Джърси, и израснал в Линден, Ню Джърси, Роб е изключително активен в спорта, особено баскетбол, и желанието си да се отличи в спорта  го подтиква да откриете света на бодибилдинга. "В шести клас, помня, че четох за здравите момчета от НБА и два от любимите ми играчи от онова време, Морис Лукас и Кърмит Вашингтон, който обсъждаха как вдигането на тежести, значително подобри играта им", каза Роб. "Мислех, че ако вдигането на тежести е достатъчно добро за тях, то тогава е достатъчно добро и  за мен и аз също започнах вдигам тежести."
"В средата на 70-те години, повечето треньори отричава вдигането на тежести, тъй като те смятаха, че ще ограничи гъвкавостта и да наруши работата на атлетите", каза Роб. "Въпреки това, аз веднага усетих ползите от вдигането на тежести и помолих родителите ми да ми купят утреди, което те направиха. Всеки месец, спестявах джобните си за да купувам последното издание на списанието  Muscle Builder / Power и бях хипнотизиран от най-вдъхновяващите снимки и прочетените статии за обучение на професионалистите ", коментира Роб.
След като се дипломира от Джон Ф. Кенеди гимназия в Иселин, Ню Джърси, Роб се присъединява към ВВС на САЩ.
За членовете на американските въоръжени сили, физическа годност е жизненоважен компонент на бойна готовност и е от съществено значение за благосъстоянието на персонала. Роб продължава да образова себе си и другите на ползите от вдигането на теести и как тя допринася за цялостното качество на живот.