Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

По време на "Maxfight - 25" ще бъдат наградени най-добрите треньори и бойци

От дата: 20-12-2011 г.

Българската ММА федерация и компания "MAXFIGHT" ще отличат най-добрите състезатели и треньори за годината на заключителния коледен турнир по смесени бойни изпуства "MAXFIGHT 25" в Бургас. Награди ще бъдан връчени в категориите "Най-заслужил треньор" (при аматьори и професионалисти), "Най-проспериращ млад състезател", "Боец на годината" (при аматьори и професионалсти), "Дебютант на годината" и "Топ среща на годината".

Победителите ще бъдат определени в анкета от представителите на всички клубове, развиващи ММА в страната. БФММА ще проведе общо събрание в Слънчев бряг, на което ще бъдат обсъдени детайли по постигнатото до момента, както и календара за следващата 2012 година.

Юбилейният 25-ти турнир по ММА "МAXFIGHT" ще бъде в Бургас на 27 декември от 20:00 часа. Преди този час, обаче, на ринга в спортна зала "Младост" ще се представят състезатели в аматьорския ММА. Този тип турнири, съвместяващи в един ден аматьорско състезание и професионална файт-карта, се прави за пръв път в страната.

На този турнир ще бъдат дадени два шампионски пояса за балкански титли по ММА. Атанас Джамбазов и Недялко Караджов ще имат шанса, ако успеят да победят своите противници от чужбина да грабнат уникалните шампионски колани.
 
1. 65кг. Сотир Кичуков срещу Ивайло Бoшнаков
2. над 93кг Симеон Кичуков срещу TBA
3. 70кг. Владимир Бяндов срещу Симеон Димитров
4. 77кг. Йордан Георгиев срещу Даниел Стоичков
5. 70кг. Георги Станчев срещу Валентин Николов-извънземното
6. 80кг. Георги Валентинов срещу Христо Христов
7. 84кг. Красимир Младенов срещу Серджан Кнежевич
8. 84кг. Николай Алексиев срещу Радослав Карашев
9. над 93кг. Недялко Караджов срещу Саша Лазич
10. 93кг.  Aтанас Джамбазов срещу Mиле Николич
 
Билетите са на цена 15лева  и могат да се купят от мрежата на Ticketstream(всички офиси и каси на MTEL, Office1Superstore, Multirama), както и в Спортен център "АЯКС", гр. Бургас.