Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Нежна био грижа за бебешката кожа

От дата: 06-10-2011 г.

Известен факт е, че кожата на бебето е нежна и чувствителна, а всеки един контакт с химикал или дразнител, може да я увреди и нарани, което често е причина не само за дискомфорт у бебето, но и за много притеснения за родителите му. Био козметичните продукти на MADARA са една определено нежна грижа, както към бебето, така и към околната среда.

 

Серията „Ecobaby” e чудо на природата, също като вашето дете! Активните съставки използвани в производството на продуктите Еcobaby се добиват от Балтийски цветя и билки, отглеждани в био ферми. Те са внимателно подбрани, така че чувствителната бебешка кожа да получи специфичната грижа, от която се нуждае.

 

Вие и вашето бебе ще се насладите на естествения аромат на кремовете и маслата, който се придава от съдържащото се в тях био масло от слива, без да се налага да се използват парфюми или етерични масла. Продуктите успокояват бебето, действат противоалергично и противовъзпалително, тествани са дерматологично и са добре балансирани, за да осигурят най-добрата грижа за деликатната и чувствителна бебешка кожа – от самото раждане на детето до първите му стъпки в училище.

 

MАDARA „Еcobaby” е приказка за вашето дете, която започва с картинката на самата опаковка, но вие ще трябва да я довършите заедно, така че всяко къпане или мазане с кремче да се превръща в жизнерадостно приключение.

 

През целия месец октомври, клиентите на нашия био маркет могат да ползват -20% отстъпка от стойността на всички продукти от серията Ecobaby на MADARA:

 

Нежен бебешки гел за баня 150мл.

Нежен бебешки шампоан 150мл.

Бебешко масло 150мл.

Защитен бебешки крем 50мл.

Крем против подсичане 50мл.