Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Бербатов иска "Банско"

От дата: 09-11-2011 г.

По данни на в. "Меридиан мач", нападателят на Манчестър Юнайтед се готви да закупи част от акциите на втородевизионният отбор "Банско".

Той е бил убеден от Тодор Кючуков - негов близук приятел и вратар в отбора. Допълнителен мотив за решението на Бербатов е фактът, че основен акционер в Банско е банкерът Цеко Минев чрез фирмата си "Юлен", чието рекламно лице е самият той.

Очаква се "Юлен" и другият собственик на отбора - община Банско да прехвърлят на Бербо равен бой акции. Цената, която се очаква нападателят да плати е по- скоро символична, но той ще се задължи да направи инвестиции в клуба, които да го превърнат във фактор в "А" група.

За момента "Банско" се намира на четвърто място в Западната "Б" група.

Освен това, Митко бе и номиниран за най-популярен играч в света за годината. Онлайн анкетата се организира от Международната федерация за футболна история и статистика, като фенове гласуват в нейния сайт в интернет.

През 2010 той събра най-много гласове и стана най- популярен футволист в Европа, изпреварвайки португалеца Кристиано Роналдо (Реал Мадрид), турчина Арда Туран (Галатасарай), украинеца Андрей Шевченко (Динамо Киев), италианеца Алесандро дел Пиеро (Ювентус) и други, но никой обаче не събра толкова гласове, колкото крайният победител - Фарад Маджиди (Иран).