Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Кавитация - безболезнена и безоперативна разкрасителна процедура

С развитието на технологиите, традиционната хирургична липосукция постепенно отшумява като предпочитан метод за решаване на проблемите на наднорменото тегло. Заслужено своето първо място заемат новите по-сигурни, безопасни, ефективни, и не на последно място безкръвни методи за редуциране на теглото, за да могат все повече хора да постигнат така мечтаната красива фигура. Методът на кавитацията е в пъти по-ефективен от този на ултразвука. Доказан резултат още при първата процедура - до 3см намаляване на обиколката.

 

Кавитацията е процес, който се предизвиква чрез ултразвук в течностите на тъканите.  Методът използва контролирани високочестотни вълни, генериращи микромехурчета. Тези мехурчета се спукват поради промените в налягането на мастните клетки в третираните зони и се разрушават. Тези мастни клетки се превръщат в течна субстанция, която се извежда от организма чрез лимфната и отделителната системи. Ултразвуковите вълни въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани. Ефектът на кавитацията прави мастните образувания по-меки, отделя ги от другите тъкани и дава възможност образувалата се течност лесно да се изхвърли от организма.



Намаляването на теглото посредством кавитация е ефективен медицински метод за премахване на мастните депа без хирургическа намеса.


Ефектът се постига чрез синхронизирана работа на нискочестотни ултразвукови вълни, гарантирайки по такъв начин съхранение целостта на другите тъкани. С други думи, контролът върху работата на нискочестотните ултразвукови вълни, осъществяван от микропроцесор, позволява тяхното действие да се насочва само върху мастните тъкани. Ултразвуковите вълни се предават на мастните тъкани чрез ултразвуков масаж, осъществяван с въртеливи движения на накрайника.

 

Благодарение на кавитацията Вие можете да промените формата на Вашето тяло, да намалите обема на целулита, на мастните образувания и натрупвания без да причинявате вреда на целостта на тъканите, което дава възможност да се проведе една напълно безопасна процедура. Препоръчителен брой процедури e между осем и десет.

 

 

Най-често кавитацията се препоръчва при лечение на целулит, за намаляване обема на мастната тъкан и при корекции на дефекти след липосукция.

Зоните, които могат да бъдат обработвани, посредством този метод са крака, корем и ръце.

 

Зона

Цена

Вътрешна част на бедрото 29.00 лв.
Външна част на бедрото 29.00 лв.

 

Корем

 

29.00 лв.

Паласки 29.00 лв.
Бричове 29.00 лв.
Седалище 29.00 лв.
Колена 19.00 лв.
Ръце

19.00 лв.


При закупуване на 10 процедури за зона по избор -за 149.00лв вместо 290.00лв

 

 

Адрес: Стара Загора, ул. „Цар Калоян” № 50

Тел: +395 42 / 601772

Тел: +395 889/ 299 844

www.houseofsport.bg