Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Персонални треньори

В нашите фитнес центрове имате възможност да работите и самостоятелно и с професионални треньори с доказан опит и необходимото образование и квалификации, компетентност и треньорски умения. Те ще изготвят за Вас и актуализират според нуждите тренировъчен план, съобразен с Вашите лични цели. Ще Ви посъветват във връзка с тренировъчния процес,  храненето и възстановяването според  анатомичните, здравословни и други индивидуални характеристики, физическата активност  и финансовите способности на всеки. Към персоналните треньори можете да обърнете своите въпроси свързани с диетите, правилното  трениране, оформянето на програми, предпазването от травми и други детайли свързани с постигането и поддържането на  добра форма, доброто здраве и добри резултати.


Работно време :  от 6:30 до 23:00 ч.

Адрес: Стара Загора, Пк. 6000, ул. „Цар Калоян” № 50

Тел: +395 42 / 601772

Тел: +395 889/ 299 844

www.houseofsport.bg

 

Ползи от тренирането с личен треньор

Личният фитнес инструктор е посветен на това да ви помогне да влезете във форма и да се увери, че упражненията ви харесват.Персоналният треньор ще създаде тренировъчна програма в зависимост от вашите лични цели.Истинският фитнес инструктор излиза извън рамките на обикновеното планиране на едно упражнение и дава всичко от себе си.Това не е обикновен тренировъчен режим, това е лично изживяване за двама ви.И всичко това, за да достигнете до пълния си потенциал по забавен и безопасен начин.

Каква е Вашата полза от личния треньор?

1. ВИЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА ТРЕНИРАТЕ

Вие имате желание за тренировки, но не сте тренирали и за вас е важно да ви бъде отделено внимание като ви се обясни и покаже всяка необходима стъпка. Това е ключов момент за вас, защото от правилното трениране зависи преди всичко здравето ви.
С точно подбрани и дозирани тренировки вие ще постигнете желаните резултати и нещо повече, ще получите ползи, за които не сте подозирал.

2.ВИЕ ТРЕНИРАТЕ,НО БЕЗ РЕЗУЛТАТ

Вие тренирате от известно време. В началото сте усетили тонуса, който тренировките дават, но въпреки вложените желание и физически усилия, очакваните резултати не идват. Това ви разколебава и демотивира. Започвате да губите желание за тренировките, които не ви носят полза. Минават ви мисли да се върнете към живота с недостатъчно физическа активност или - което е по-лошо - да подчините тренировките си на нездравословни методи и медикаменти.
Това е решителен момент за вас! Вие имате нужда от личен треньор!

3.КАКВО ВИ ДАВА ЛИЧНИЯТ ТРЕНЬОР?

Личният треньор е експерт, който е трупал своя опит с години и е успял да изгради работеща система от полезни практики за здравословен живот. Той ще отдели цялото си внимание на вас и вие ще имате възможност да вървите по един изпитан път. Използвайки своя опит при директна работа с хора, той ще промени тренировъчната ви програма и ще я дозира точно, съобразявайки се с вашите цели.

- ЛТ вижда най-прекият и подходящ път за достигане на вашите цели.

- Всяка ваша стъпка ще бъде прецизно планирана.

- Ангажирането на личен треньор е допълнителен фактор за вашата мотивация.

- Вие имате постоянната подкрепа на вашия ЛТ.

- ЛТ следи вашето състояние и дозира натоварването,

- за да сте в безопасност.

- ЛТ ще ви даде цялостен поглед върху вашите

- физически и хранителни навици.

- ЛТ поддържа вашата мотивация през цялата тренировка.

- ЛТ ви помага да оцените вашия прогрес и ви учи на търпение.

 4.ПОЛЗВАНЕТО НА ЛИЧЕН ФИТНЕС ТРЕНЬОР ИЗКЛЮЧВА:

- Риска от наранявания и контузии;

- Изтощението от неправилно трениране;

- Застоя при резултатите;

- Скуката и депресията;

- Възможността от допускането на грешки.


Работно време :  от 6:30 до 23:00 ч.

Адрес: Стара Загора, ул. „Цар Калоян” № 50

Тел: +395 42 / 601772

Тел: +395 889/ 299 844

www.houseofsport.bg

Сребромир Иванов

Казвам се Сребромир Иванов и съм най-новият треньор и специалист в HOUSE OF SPORT fitness centar. Имам повече от 10 години опит във фитнес залите. От 15 годишен не съм спирал да тренирам и експерементирам със своето тяло и с различни тренировъчни практики

повече информация

Любен Лападатов

Завършил съм висшето си образование в НСА „Васил Левски” със специалност – треньор по бадминтон и учител по физическо възпитание с магистратура спортна журналистика. Понастоящем работя във Тракийския университет в Стара Загора като преподавател по дисци

повече информация

Цветан Цонков

Цветан Цонков - Занимава се с фитнес от 12 години - Завършено професионално обучение в СУ Тодор Каблешков, специалност – Борба - Тренирал Бокс – 3 г., Кок бокс – 2 г. - Треньор по фитнес от 1 г.

повече информация