Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Постигни целите си и се научи да тренираш правилно сам

       Програмата „Постигни целите си и се научи да тренираш правилно сам” е една изключителна възможност да постигнете оформено тяло и успех  сами,  чрез уникалната разработка на HOUSE OF SPORT fitness & wellness centre .


Фитнес центърът е разделен по зони и цветове с елементи от природата: Зона горна част на тялото /Upper body space/, Зона долна част на тялото /Lower body space/,  Зона свободни тежести /Free weights space/, Зона коремни преси /Abdominal space/,  Зона мултипозиционен скрепец / Multi-station cables space. Всяка зала /зона/  е оборудвана с табло, на което са номерирани уредите /упражненията/ с подробни обяснения за мускулите, които тренирате /работни мускули/, възможни упражнения и начин на изпълнение на упражнението, представен и с  изображение.


Програмата ви мотивира да тренирате с постоянство и да работите упорито, да се чувствате сигурни, че тренирате правилно и  без риск от контузии, а това ще ви помогне да постигнете мечтаната цел сами. По време на програмата  ние продължаваме да следим вашия напредък и отбелязваме вашите постижения в специално изготвена за вас информационна карта.

Със записването си при нас, Вие ставате член на клуба и едновременно участник в програмата. На администрация може да получите вашата тренировъчна програма, съобразена с това колко пъти можете да тренирате и какво е вашето ниво.

Адрес: Стара Загора, ул. „Цар Калоян” № 50

Тел: +395 42 / 601772

Тел: +395 889/ 299 844

www.houseofsport.bg