Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Гал сапун против петна 100гр.

За да получите информация за цена, наличност и доставка, моля обадете се на 0887 558 884 или пишете на sales@houseofsport.bg и ние ще се свържем с Вас.

Гал сапун против петна 100гр. информация

Сапуна като активно миещо вещество се получава, като просто се варят мазнини с луга. Основата е кокосова мазнина, която се характеризира с изключително добра почистваща ефективност и растително масло, което пък изпъква с много добрите си свойства да разгражда мазнини. Комбинацията от двата сапуна е оптималната основа за спектър на действие на естественото вещество волска жлъчка. Волската жлъчка съдържа липаза и протеаза, липолиза и храносмилателни ензими, разграждащи протеините; те атакуват частиците мърсотия и ги разтварят.

Ако става въпрос за третирането на единични петна най-ефикасно е да се разтърка AlmaWin Гал сапуна в конкретното петно. Благодарение на това няма необходимост от добавяне на Концентрата на AlmaWin за Избелване с Кислород. Намокрете петното, нанесете AlmaWin Гал сапуна и го оставете да подейства за известно време. Може да го обработите с мека кърпа или четка. След това изплакнете много добре.
Ако не сте сигурни в издръжливостта на цветовете тествайте сапуна върху прикрита част от дрехата първо. Гал сапуна се произвежда от млечен белтък и волска жлъчка.

Състав

> 30% сапун, допълнителни съставки: Волска жлъчката, дикарбоксиметил аланинат, хлорофил, парфюми.

Употреба

Проектиран за третиране на упорити петна. Един добре изпитан, ефикасен и икономичен начин за отстраняване на петна. Премахва петна, причинени от плодове, кръв, мазнини, мастило и други от трайно оцветени материи.

Гал сапун против петна 100гр. - подобни продукти