Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Течен перилен препарат 750мл.

За да получите информация за цена, наличност и доставка, моля обадете се на 0887 558 884 или пишете на sales@houseofsport.bg и ние ще се свържем с Вас.

Течен перилен препарат 750мл. информация

Течният перилен препарат на AlmaWin е преминал успешно дерматологични тестове – направени от независим институт, за алергии при допир и кожни дразнения.

 

Суровини:


Течният перилен препарат на AlmaWin се състои от чист растителен сапун от контролирано биологично производство – на базата на природни мазнини и масла, също от контролирано биологично производство. В комбинация с леки повърхностноактивни захариди (от суровите материали, картофи, царевица или захарна тръстика и / или захарно цвекло и растително масло) и мастни алкохол сулфати ние създадохме течен перилен препарат с чудесни дерматологични свойства и впечатляващи миещи качества, способен да се справя с петна дори при 30 ° C. Не използваме ензими или генно модифицирани организми. Всички използвани активни миещи съставки са биоразградими (OECD метод)
Чрез използването на натриеви соли на янтарна киселина течният перилен препарат на AlmaWin се адаптира към всички степени на твърдост на водата. Тези соли мигновенно предотвратяват възможността отстранената мърсотия да попадне отново върху влакната и тъканите. Добавената млечна киселина (получена от ферментацията на вторични захарни продукти, като меласа) се грижи за омекотяване на водата в по-ниските температурни граници и за коригиране на киселинността.
Също така в случай на ръчно пране кожата ви е много важна за нас. Силата на препарата да разгражда мазнини действа не само върху прането ви , но също така ще разгради и измие замърсяване и от кожата на ръцете ви. Ценните пшеничени протеини гарантират обезмасляващия ефект върху кожата ви, ако препарата се използва за ръчно пране.
Добавеният алкохол стабилизира течният препарат за пране на AlmaWin и същевременно подпомага почистването.
За да мирише прането ви добре използваме само натурални етерични масла. В случая за постигането на приятния аромат се грижи етерично масло от лавандула от контролирано биологично производство.
Ненужни баластни вещества и консерванти не могат да бъдат намерени в течния перилен препарат на AlmaWin. Всички активни миещи съставки са разбира се биоразградими.

Състав

Растителен сапун; Повърхностно активни захариди; Мастни алкохол сулфати; Алкохол;

Млечна киселина; Натриеви соли на янтарна киселина; Пшеничени протеини; Етерично лавандулово масло *; Вода 

* От контролирано биологично земеделие

Употреба

Сфера на приложение:

AlmaWin течен перилен препарат - концентрат е подходящ за всички степени на твърдост на водата, за бяло и цветно пране и за всички температури в диапазона от 30 °C до 95 °C.

 

Съвети за приложение:

Винаги слагайте Течния перилен препарат на AlmaWin директно в барабана на пералнята. Моля съобразете се с инструкциите за грижа и работа с вашата пералня. Обикновено не е необходимо предварително измиване. За обработка на много упорити петна препоръчваме Концентрата на AlmaWin за Избелване с Кислород. Петната може да бъдат предварително третирани с Течният перилен препарат или Гал сапунът на AlmaWin.

 

Пране в перална машина:

750 мл AlmaWin течен препарат концентрат е достатъчен за 16 перални цикъла. 

1 дозировъчна капачка = 30 мл

 

Ръчно пране:

750 мл AlmaWin течен препарат концентрат е достатъчен за 50 изпирания. 

Разредете 15 мл AlmaWin течен препарат за пране в 5 литра вода.

Течен перилен препарат 750мл. - подобни продукти