Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Био Ароматизатор 125мл.

За да получите информация за цена, наличност и доставка, моля обадете се на 0887 558 884 или пишете на sales@houseofsport.bg и ние ще се свържем с Вас.

Био Ароматизатор 125мл. информация

Натуралният ароматизатор на AlmaWin е преминал успешно дерматологични тестове – направени от независим институт, за алергии при допир и кожни дразнения.

 

Суровините:


Комбинацията от алкохол и повърхностноактивни захариди стабилизира и спомага разпространението на аромата. По-доброто и по-фино разпределяне на етеричните масла * и екстракти от листа бива подпомагано и от полизахариди. 

* От контролирани биологични насаждения

 

Добавената млечна киселина (получена от ферментацията на вторични захарни продукти, като меласа) се грижи за омекотяване на водата в по-ниските температурни граници и за коригиране на киселинността, която е необходима за ефективността на натуралните аромати.

 

Прекрасния аромат се получава от комбинацията на етерични масла от евкалипт* и екстракт от листа на върбинка*. 

* От контролирани биологични насаждения

Състав

Съставки:

Алкохол; Повърхностноактивни захариди; Етерични масла (евкалипт*); Екстракт от листа на върбинка*; Лимонена киселина; Полизахариди; Вода

* От контролирани биологични насаждения

Употреба

Сфера на приложение:

Натуралният ароматизатор на AlmaWin е подходящ за всички степени на твърдост на водата, за бяло и цветно пране и за температура в диапазона от 30 °C до 95 °C.

 

Съвети за приложение:

Натуралният ароматизатор на AlmaWin може да се комбинира с всички течни и прахообразни продукти на AlmaWin. Моля, разклатете внимателно бутилката преди употреба. Добавяйте натуралния ароматизатор на AlmaWin винаги директно в отделението за омекотител. Интензитетът на аромат може да бъде индивидуално избиран чрез дозировката

 

Дозировка: 

1 дозировъчна капачка = 30 мл

 

Слаб аромат - 1 капачка 

Нормален аромат - 1.5 капачки 

Силен аромат - 2 капачки

Био Ароматизатор 125мл. - подобни продукти