Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Течен перилен препарат от миещи орехчета

За да получите информация за цена, наличност и доставка, моля обадете се на 0887 558 884 или пишете на sales@houseofsport.bg и ние ще се свържем с Вас.

Течен перилен препарат от миещи орехчета информация

Течният перилен препарат на AlmaWin Клинът е преминал успешно дерматологични тестове – направени от независим институт, за алергии при допир и кожни дразнения.
Суровини:

Балансираното комбиниране на екстракт от черупки на индийски миещи орехчета и чист растителен сапун (от контролирано биологично производство), на базата на природни мазнини и масла, в комбинация с леки повърхностноактивни захариди(от картофи, царевица или захарна тръстика и / или захарно цвекло и растително масло) и мастни алкохол сулфати (от растително масло) създава течен перилен препарат с отлични дерматологични качества, впечатляваща миеща сила и възможност да се справя с петната дори при 20 ° C. В този препарат не се използват ензими. Употребата на екстракт от индийски миещи орехчета в AlmaWin Клинът прави прането ви изключително меко без да е необходим допълнителен омекотител. В следствие на това гладенето е много по-лесно. Всички активни миещи съставки са биоразградими (OECD метод).
Чрез използването на натриеви соли на янтарна киселина течният перилен препарат на AlmaWin се адаптира към всички степени на твърдост на водата. Тези соли мигновено предотвратяват възможността отстранената мърсотия да попадне отново върху влакната и тъканите. Добавената млечна киселина (получена от ферментацията на вторични захарни продукти, като меласа) се грижи за омекотяване на водата в по-ниските температурни граници и за коригиране на киселинността. Също така в случай на ръчно пране кожата ви е много важна за нас. Силата на препарата да разгражда мазнини действа не само върху прането ви , но също така ще разгради и измие замърсяване и от кожата на ръцете ви. Ценните пшеничени протеини гарантират обезмасляващия ефект върху кожата ви, ако препарата се използва за ръчно пране.
Добавеният алкохол стабилизира течният препарат за пране AlmaWin Клинът и същевременно подпомага почистването. Екстракта от черупките на индийски миещи орехчета бива равномерно разпределен благодарение на добавените полизахариди.
За да мирише прането ви добре използваме само натурални етерични масла. Една добре балансирана комбинация на масло от евкалипт и върбинка (от контролирано биологично производство) осигурява приятен и здравословен аромат.
Ненужни баластни вещества и консерванти не могат да бъдат намерени в течния перилен препарат Клинът на AlmaWin. Всички активни миещи съставки са биоразградими.

Състав

Екстракт от индийски миещи орехчета; Повърхностноактивни захариди; Мастни алкохол сулфати; Алкохол; Растителен сапун *; Бензилов алкохол; Лимонена киселина; Етерични масла ( върбинака, евкалипт) *; Полизахариди; Пшеничени протеини; Вода
* От контролирано биологично земеделие

Употреба

Сфера на приложение:

Течният перилен препарат на AlmaWin Клинът е подходящ за всички степени на твърдост на водата, за цветно и черно пране и за температури в диапазона между 20°C – 60°C. В случай, че използвате препарата Клинът за бяло пране моля добавете Концентрата на AlmaWin за Избелване с Кислород.

 

Съвети за приложение:

Моля разклатете бутилката преди употреба и винаги слагайте Течния перилен препарат на AlmaWin директно в барабана на пералнята. Моля съобразете се с инструкциите за грижа и работа с вашата пералня. Обикновено не е необходимо предварително измиване. За обработка на много упорити петна препоръчваме Концентратът на AlmaWin за Избелване с Кислород. Петната може да бъдат предварително третирани с Гал сапунът на AlmaWin.

 

Дозировка: 

1 дозировъчна капачка = 30 мл

 

Пране в перална машина: 

750 мл AlmaWin Клинът е достатъчен за 25 перални цикъла

 

Ръчно пране:

750 мл AlmaWin течен препарат Клинът е достатъчен за 75 изпирания. 

Разредете 10 мл AlmaWin течен препарат Клинът в 5 литра вода.

Течен перилен препарат от миещи орехчета - подобни продукти