Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

TCM 500 гр REAL PHARM

Вкус
Цена: 35.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

TCM 500 гр REAL PHARM информация

Real Pharm TCM е чист продукт от най-високо качество, които съдържа концентрирани дози три-креатин малат и е предназначен за използване от всички физически активни хора.

Употребата на Real Pharm TCM значително подобрява силовия капацитет на мускулите по време на тренировка. Приемът на този продукт се препоръчва особено и при интензивни физически натоварвания, независимо дали те се извършват от професионални спортисти или обикновени любители на фитнеса и бодибилдинга.

Три-креатин малатът в състава на Real Pharm TCM се отличава с отлична абсорбация, което гарантира неговият ефект върху растежа на мускулите, натрупването на чиста мускулна маса и увеличаването на физическата сила и издръжливост на тялото.

Съдържание на продукта: 500 гр (100 дози)

Една доза се равнява на 5 гр

Начин на употреба: Взимайте по една доза (5 гр) веднъж на ден – преди или след тренировка

Забележка: Real Pharm TCM е хранителна добавка, а не заместител на разнообразното, балансирано хранене. Не надвишавайте препоръчителната дневна дозировка. Съхранявайте продукта на прохладно, сухо и недостъпно за деца място, без пряг досег до слънчева светлина. Real Pharm TCM е предназначен за употреба от възрастни, физически здрави лица. Да не се използва от бременни жени или кърмещи жени.

TCM 500 гр REAL PHARM - подобни продукти

Глутамин 500 гр. Real Pharm

Глутамин 500 гр. Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

49.00 лв.

Tribulus 1000 мг 150 капсули Real Pharm

Tribulus 1000 мг 150 капсули Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

44.00 лв.

Unreal 306 гр. Real Pharm

Unreal 306 гр. Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

55.00 лв.