Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Tribulus 1000 мг 150 капсули Real Pharm

Цена: 44.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

Tribulus 1000 мг 150 капсули Real Pharm информация

Real Pharm Tribulus 1000 мг 150 капсули е висококачествен продукт, съдържащ стандартизиран екстракт от билката Трибулус Терестрис (бабини зъби, трибузан, Tribulus Terrestris) със 60% сапонини. Той е в кондензирана и концентрирана форма, в лесни за поглъщане и бързо разтворими капсули, всяка от които съдържа 1000 мг. екстракт.  

Приемът на Трибулус Терестрис спомага за повишаване на естествените нива на тестостерона в тялото, както на аналогичните полови хормони при жените, което повишава физическата сила, издръжливостта, подобрява възстановяването и стимулира мускулния растеж, потентността и либидото. В допълнение към това, има данни, че приемът на билката води до понижаване на кръвното налягане и нивата на холестерола.

Благодарение на лесно разтворимото покритие на капсулите, Real Pharm Tribulus осигурява по-бързо и по-пълноценно усвояване на активните съставки за по-бърз и по-мощен ефект. Real Pharm Tribulus не съдържа хормони и изкуствени прохормонни съставки, което го прави напълно безопасен за организма.

Стандартизиран екстракт от плодове на бабини зъби (трибузан, Трибулус Терестрис, Tribulus terrestris) със 60% сапонини, желатин (капсули), пречистена вода, титаниев диоксид.

Съдържание на продукта: 150 капсули (150 дози)

Една доза се равнява на една капсула

Състав

Състав: Стандартизиран екстракт от плодове на бабини зъби (трибузан, Трибулус Терестрис, Tribulus terrestris) със 60% сапонини, желатин (капсули), пречистена вода, титаниев диоксид.

Забележка: Продуктът е предназначен за здрави лица над 18 години! Да не се употребява от бременни и кърмачки! Съхранявайте продукта на сухо и прохладно място, и не го излагайте на пряка слънчева светлина! Пазете далеч от деца! Използвайте продукта като допълнение към здравословния и балансиран хранителен режим, а не като заместител на такъв!

Употреба

Начин на прием: Вземайте 1 капсула (1 доза) дневно, по време на хранене (с храната). Не превишавайте препоръчителния дневен прием от 1 капсула!

Tribulus 1000 мг 150 капсули Real Pharm - подобни продукти

Глутамин 500 гр. Real Pharm

Глутамин 500 гр. Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

49.00 лв.

Unreal 306 гр. Real Pharm

Unreal 306 гр. Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

55.00 лв.

Red Speed 90 таблетки (90 дози) Real Pharm

Red Speed 90 таблетки (90 дози) Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

18.00 лв.