Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Unreal 306 гр. Real Pharm

Цена: 55.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

Unreal 306 гр. Real Pharm информация

Real Pharm UNREAL е изключително мощна и концентрирана предтренировъчна матрица на Real Pharm, която повишава производството на азотен оксид, напомпването на мускулите и силата, като заедно с това осигурява богат набор от доказани съставки за повишаването на енергията, издръжливостта и менталния фокус. Една доза от продукта се равнява на 15,2 гр., като заради ударното действие на формулата се препоръчва на атлетите под 75 кг. да приемат само половин доза!  

Един от най-големите плюсове на Unreal е, че за разлика от много други предтренировъчни матрици, той не разчита основно на кофеина и неговите производни, като в тази формула той е едва 2% от активните съставки в доза (220 мг.)!

Ако сте уморени от монотонни тренировки, застоя в резултатите и платото на силовия ви потенциал, UNREAL е точно за вас, като ефектът на активните му съставки започва да се усеща още от първия прием, под формата на прилив на сила и повишаване на издръжливостта.

В мощното сърце на UNREAL тупти огромна доза от най-ефективната форма на аргинина – аргинин алфа-кетоглутарат (AAKG) и бета-аланин, подкрепени от синергичното действие на цитрулина и екстракта от червено цвекло. L-тирозинът и екстрактите от благороден дендробиум (Dendrobium nobile) и гроздови семки Vinitrox™ с полифеноли, допринасят както за концентрацията и доброто настроение, така и за синергично увеличаване на нивата на азотния оксид и ударното напомпване.

Това обаче далеч не е всичко, което ви осигурява UNREAL. Във всяка доза ще откриете ефектевни количества екстракти от какао (Theabroma сacao) с теобромин, от Златен корен (Rhodiola rosea), от китайски лимонник (шизандра, Schisandra chinensis), от черен пипер (Piper nigrum) Bioperine® с 95% пиперин, а също така и таурин, глюкоронолактон, кофеин и витамин В8 (инозитол).

Екстрактът от златен корен подобрява физическата форма и тонус, подобрява състоянието и функционирането на сърдечносъдовата система заради антиоксидантния си ефект и допринася за подобряване на кръвообръщението. Китайският лимонник е един от най-мощните известни адаптогени, намалява нивата на стресовия хормон кортизол, подобрява работата на горните дихателни пътища и притока на кислород към работещите мускули. Екстрактът от черен пипер, освен за по-доброто усвояване на всички активни съставки, е включен и заради благотворното си въздействие върху черния дроб, нервната система и храносмилането.

Състав

Аргинин алфа-кетоглутарат (AAKG), бета-аланин, цитрулин, L-тирозин, таурин, кофеин, екстракт от червено цвекло, екстракт от благороден дендробиум (Dendrobium nobile), екстракт от гроздови семки Vinitrox™ с полифеноли, глюкоронолактон, витамин В8 (инозитол), екстракт от Златен корен (Rhodiola rosea), екстракт от китайски лимонник (шизандра, Schisandra chinensis), екстракт от какао (Theabroma сacao) с теобромин, екстракт от черен пипер (Piper nigrum) Bioperine® с 95% пиперин.

Употреба

Една доза се равнява на една мерителна лъжица (15,2 гр)

Начин на прием: Взимайте 1 доза (15,2 гр., 1 мерителна лъжица), разтворена в достатъчно количество вода, веднъж дневно. Използвайте основно 30-40 минути преди тренировка. Не надвишавайте препоръчителния дневен прием от 1 доза в рамките на 24 часа!

Забележка: Продуктът е предназначен за здрави лица над 18 години! Да не се употребява от бременни и кърмачки! Използвайте продукта като допълнение към здравословния и балансиран хранителен режим, а не като заместител на такъв! Пазете далеч от деца!

Unreal 306 гр. Real Pharm - подобни продукти

Глутамин 500 гр. Real Pharm

Глутамин 500 гр. Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

49.00 лв.

Tribulus 1000 мг 150 капсули Real Pharm

Tribulus 1000 мг 150 капсули Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

44.00 лв.

Red Speed 90 таблетки (90 дози) Real Pharm

Red Speed 90 таблетки (90 дози) Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

18.00 лв.