Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Creatine Mono 300 капсули REAL PHARM

Цена: 39.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

Creatine Mono 300 капсули REAL PHARM информация

Real Pharm Creatine Mono e висококачествен креатин монохидрат със 100% чистота на най-изследваната форма креатина. Той е изключително важен източник на енергия за активно трениращите и състезаващи се атлети, който увеличава мускулния обем и силовия потенциал на мускулните съкращения. Редовният прием на креатин води до увеличаване на силата и динамиката на движенията и индиректно допринася за натрупването на повече и по-качествена мускулна маса.

Real Pharm Creatine Mono допринася за по-голямата интензивност и увеличаване на тренировъчния обем, който мускулите могат да извършват. Подобрената хидратация и увеличаването на мускулния обем създават перфектните условия за анаболен растеж, като имат и позитивен ефект върху възстановяването и цялостното състояние на организма.

Съдържание на продукта: 300 капсули (150 дози)

Една доза се равнява на две капсули

Начин на прием: Вземайте 1 доза (2 капсули, 2 гр.) преди тренировка и 1 доза (2 капсули, 2 гр.) след тренировка, с 200 мл. вода или плодов сок. 

Зареждаща фаза: През първите 4-5 дни, вземайте по 1 доза сутрин, преди тренировка, следобед и вечер по време на хранене. 

Поддържаща фаза: Вземайте 2 дози (4 капсули) дневно - по време на хранене или като добавка към предтренировъчния и следтренировъчния ви протеинов шейк, за попълване на енергийните запаси и по-бързо и качествено възстановяване. 

За поддържане на оптимално добро общо здраве пийте поне 10 чаши вода дневно, а за оптимални резултати, приемайте заедно с прости въглехидрати.

Състав: креатин монохидрат, желатин (капсула), пречистена вода, титаниев диоксид.

Забележка: Продуктът е предназначен за здрави лица над 18 години! Да не се употребява от бременни и кърмачки! Пазете далеч от деца!

Creatine Mono 300 капсули REAL PHARM - подобни продукти

Глутамин 500 гр. Real Pharm

Глутамин 500 гр. Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

49.00 лв.

Tribulus 1000 мг 150 капсули Real Pharm

Tribulus 1000 мг 150 капсули Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

44.00 лв.

Unreal 306 гр. Real Pharm

Unreal 306 гр. Real Pharm

Сила и възстановяване

REAL PHARM

55.00 лв.