Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Max Complete 100 таблетки REAL PHARM

Цена: 22.00 19.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

Max Complete 100 таблетки REAL PHARM информация

Real Pharm Max Complete е висококачествен мултивитаминен комплекс, съдържащ, витамини, минерали и билкови екстракти, разработен така, че да обогати организма с хранителни и полезни за здравето, жизнеността, издръжливостта и функционирането на основните органи и системи вещества, особено ако сте атлет или водите активен начин на живот. Перфектно балансираната формула съдържа синергестични дози от 12 витамини, 9 минерали и екстракти от горчив портокал с цитрусови биофлавоноиди, артишок, тиквени семки, коприва, зелен чай, черен пипер и алфа-липоева киселина.

Витамините и минералите, заедно с макронутриентите и водата, са основни и незаменими субстанции, необходими за правилното функциониране и здравето на системите, тъканите и органите на тялото, за протичането на енергийния и хранителен метаболизъм, поддържането на имунитета, детоксикацията, поддържането на качеството на кръвната плазма и предпазването от метаболитни или вирусни забалявания.

Съвременният начин на живот, с напрегнато и забързано ежедневие, високи нива на стрес и замърсяване на околната среда, в допълнение към повишените нужди на организма при редовни тренировки или подлагането на организма на тежки физически натоварвания, прави необходим приемът на мултивитамини, тъй като приемът на витамини и минерали единствено от хранителния режим често е недостатъчен. Дефицитът на достатъчно активни вещества пък води до умора, изтощение, липса на енергия, отпадналост, лошо възстановяване, спъване или напълно спиране на мускулния растеж, спад в защитните сили на организма, често и по-тежко протичане на заболяванията.

За да се предпазите от негативните последици на тежките физически натоварвания, емоционалния и психически стрес и негативните влияния на средата, може да се доверите на Max Complete на Real Pharm, който съдържа витамини, минерали, антиоксиданти, адаптогени, имуностимулатори, детоксикатори и хепатопротектори за повишаване на общата физическа форма, силата, издръжливостта и общото здраве.

Съдържание на продукта: 60 таблетки (30 дози)

Една доза се равнява на 2 таблетки

Начин на прием: Вземайте 1 доза (2 таблетки) дневно. Можете да вземате дозата с храната сутрин, или на 2 части (2х1 таблетки) – едната със закуската, а другата – с предтренировъчното хранене.

Забележка: Продуктът е предназначен за здрави лица над 18 години! Да не се употребява от бременни и кърмачки! Съхранявайте на сухо и хладно място, защитено от пряка слънчева светлина! Пазете далеч от деца!

Max Complete 100 таблетки REAL PHARM - подобни продукти

Z-3 90 таблетки Real Pharm

Z-3 90 таблетки Real Pharm

Витамини и минерали

REAL PHARM

21.00 лв.

Pharm Magnesium + B6 90 таблетки REAL PHARM

Pharm Magnesium + B6 90 таблетки REAL PHARM

Витамини и минерали

REAL PHARM

12.00 лв.

Potassium 90 таблетки REAL PHARM

Potassium 90 таблетки REAL PHARM

Витамини и минерали

REAL PHARM

12.00 лв.