Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Potassium 90 таблетки REAL PHARM

Цена: 12.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

Potassium 90 таблетки REAL PHARM информация

Real Pharm Potassium е висококачествен суплемент под формата на таблетки от 1400 мг. калиев цитрат – високо усвоима форма на калия, жизненоважен микроелемент, спадащ към групата на незаменимите за човешкия организъм електролити. Калият е необходим за оптималното функциониране на нервномускулната система, предотвратява подпухването и задържането на течности и допринася за понижаване на кръвното налягане.

Въпреки че калият може да се набави посредством редица храни, в резултат на напрегнатия начин на живот и небалансирани хранителни режими може да се стигне до дефицит на минерала, който може да предизвика болезнени мускулни спазми, високо кръвно налягане и подуване на крайниците заради задържане на течности, които се наблюдават при много хора.

Като електролит, калият е високоразтворим във вода и лесно прониква в клетките и междуклетъчните пространства. Той стимулира секрецията на инсулин, участва в процесите на изгаряне на хранителните вещества за енергия и оксигенацията на мозъка.

Real Pharm Potassium е предназначен както за професионални атлети, подложени на високи физически натоварвания и загуба на електролити, така и за всички хора, желаещи да допълнят приема на калий от храната.

Съдържание на продукта: 90 таблетки (90 дози)

Една доза се равнява на 1 таблетка

Начин на прием: Приемайте 1 таблетка (1 доза), 2 пъти дневно. Не надвишавайте препоръчителния дневен прием от 2 таблетки!

Забележка: Продуктът е предназначен за здрави лица над 18 години! Да не се употребява от бременни и кърмачки! Използвайте продукта като допълнение към здравословния и балансиран хранителен режим, а не като заместител на такъв! Пазете далеч от деца!

Състав: Калиев цитрат (калий), микрокристална целулоза, магнезиеви соли на стеариновата киселина и силициев диоксид (антислепващи агенти).

Potassium 90 таблетки REAL PHARM - подобни продукти

Z-3 90 таблетки Real Pharm

Z-3 90 таблетки Real Pharm

Витамини и минерали

REAL PHARM

21.00 лв.

Pharm Magnesium + B6 90 таблетки REAL PHARM

Pharm Magnesium + B6 90 таблетки REAL PHARM

Витамини и минерали

REAL PHARM

12.00 лв.

Max Complete 100 таблетки REAL PHARM

Max Complete 100 таблетки REAL PHARM

Витамини и минерали

REAL PHARM

22.00 19.00 лв.