Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Flоradix Мултивитамин - Eнергия от природата, 250мл

Цена: 25.95 лв.
Kоличество:
Salus

Flоradix Мултивитамин - Eнергия от природата, 250мл информация

ДОБЪР ЗА ВАС, ДОБЪР ЗА ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО

От съвсем ранна възраст до старини, витамините са градивните елементи за добро здраве, спомагат да осигурим правилното функциониране на жизнените органи, като в същото време са пряко свързани с цялостния тонус и виталност на организма. В наши дни обаче, поради забързания начин на живот и това, че много хора не успяват да се хранят балансирано, широко известен факт е, че повечето от нас не получават задоволителни дневни дози от витамини.

ПОМАГА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ БАЛАНСА НА ВИТАМИНИТЕ

Вземан само веднъж дневно, Floradix Мултивитамин може да помогне за възстановяване баланса на тялото като с един вкусен прием доставя на организма не по-малко от 8 жизненоважни витамина. Лесно усвоим за тялото, Floradix Мултивитамин е направен от прецизно селектирани пресни билки, между които ехинацея, както и вкусна комбинация от концентрати на плодови сокове.

КАКВО ПРАВИ FLORADIX МУЛТИВИТАМИН ТОЛКОВА СПЕЦИАЛЕН?

• В допълнение към витамините, Floradix Мултивитамин съдържа също грижливо подбрани билки като ехинацея, магарешки бодил, които спомагат за запазването на здраво храносмилане; кафяви морски водорасли, които доставят микро елементи (като йод) и семена от кола, които увеличават усвояването на витамините и тонизират тялото.

• Само 10 мл. Floradix Мултивитамин на ден ще гарантира нужния прием на витамини.

• Floradix Мултивитамин е без алкохол, синтетични добавки, химически консерванти и оцветители – което го прави подходящо средство за вегетарианци.

• Тъй като всички витамини са в течна форма те са много по-бързо усвоими от алтернативи като таблетки и капсули.

• Както всички продукти на Salus, Floradix Мултивитамин е произведен съобразно GMP (стандарт за фармакологично производство), което гарантира високото качество и чистота на продукта.

Състав

билкови екстракти и концентрати от плодови сокове.  Витамините А, В6, C и D допринасят за нормалната функция на имунната система.

Floradix Мултивитамин съдържа основни витамини, които нормално намираме в правилно приготвена, качествена храна. Тези основни витамини включват:

Витамин А

Основен за растежа, здравето на очите и кожата – също важен антиоксидант и съставен елемент на имунната система.

Витамин B1

Помага за извличане на енергия от храната, като същевременно поддържа нервната и храносмилателната система.

Витамин B2

Осигурява освобождаването на енергия от храната и помага за растежа и регенерирането на телесните тъкани. Важен за здрава коса, очи и нокти, участва във формирането на антитела.

Ниацин

Съдейства за трансформирането на храната в енергия, като същевременно се грижи за здравето на кожата и добрата мозъчна дейност.

Витамин B6

Важен за здрава кожа, нерви и мускули. Подпомага производството на антитела и хормони.

Витамин С

Важен антиоксидантен витамин, който помага за усвояването на желязото и подкрепя защитните сили на организма.

Витамин D

Необходим за усвояването на калция. Той на свой ред е необходим за здрави кости и зъби, както и за оптималното функциониране на мускулите и нервите.

Витамин Е

Основен антиоксидант – защитава клетките на тъканите и запазва кожата здрава. Витамин Е също спомага тялото в използването на кислорода, като с това благоприятства кръвта и кръвоносните съдове.

Употреба

Хора от всяка възраст могат да се възползват от ползите на Floradix Мултивитамин, но той е изключително препоръчителен за тези, чийто организъм има завишени нужди от витамини. В това число са атлети, бременни и кърмещи жени, хора, които се възстановяват от боледуване, хора на диети, чийто режим може да ги лишава от добре балансиран прием на хранителни вещества. В допълнение, ние всички сме изложени на замърсяване, стрес, последиците от алкохол и цигари – неща, които изчерпват запасите от витамини и минерали на тялото. Много деца и подрастващи ядат прекалено много „неправилна“ храна, докато пък по-възрастните хора често не ядат достатъчно от „правилната“ храна, така че всички те също могат да се облагодетелстват от ползите на Floradix Мултивитамин.

Flоradix Мултивитамин - Eнергия от природата, 250мл - подобни продукти

Floradix Alpenkraft

Floradix Alpenkraft

Билкови продукти

Salus

21.95 лв.

Floradix Kindervital - мутивитамин за деца, 250мл

Floradix Kindervital - мутивитамин за деца, 250мл

Билкови продукти

Salus

21.95 лв.