Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

PURE NUTRITION - WHEY ISOLATE - 1814 Г

Вкус
Цена: 120.00 лв.
Kоличество:
PURE NUTRITION

PURE NUTRITION - WHEY ISOLATE - 1814 Г информация

Представяме Ви Whey Isolate на Pure Nutrition

Whey Isolate е добит чрез микрофилтрация чрез кръстосан поток при ниска температура (Cross-Flow-Microfiltration Whey Protein Isolate).

Суроватъчният изолат се счита за най-висок клас протеин

Той се счита за по-качествен от суроватъчния концентрат, защото чистият изолат е филтриран по-добре от концентрата и има по-малко количество мазнини и въглехидрати. Неговата протеинова ефективност е с близо 50% по-висока от човешкия протеин, суроватъчния концентрат и яйчния белтък и с близо 100% по-висока от казеина и месото.

Коефициентът на протеиновата ефективност е маркер за потентността на всеки протеин, която се образува от неговата скорост на разграждането и степен на усвояване в организма. Накратко, протеиновата ефективност ни демонстрира качеството на даден протеин.

Whey Isolate превъзходжда всеки други протеинов източник

Whey Isolate съдържа неденатуриран протеин и високи количества биоактивни протеинови фракции. Счита се, че суроватъчният протеин е с най-високо качество тъй като има най-висока биологична стойност и се усвоява най-бързо от организма. Whey Isolate има най-високо съдържание на най-важните аминокиселини - тези с разклонена верига (BCAA) и на глутамин, които осигуряват положителен азотен баланс. Аминокиселинният профил на Whey Isolate е отличен и ви набавя необходимите аминокиселини в точната пропорция.

Състав

Най-удачното време за прием на Whey Isolate е веднага след тренировка (това е най-важното хранене за деня - трябва да възстановите мускулните влакна след тежката тренировка) и сутрин веднага след събуждане (за прекратяване на катаболните процеси възникнали през нощта). Whey Isolate не съдържа аспартам, мазнини, лактоза, глутен и има само един грам въглехидрати, което го прави изключително подходящ по време на диета.

Употреба

 Приемете една доза веднага след ставане от сън и още една веднага след тренировка

PURE NUTRITION - WHEY ISOLATE - 1814 Г - подобни продукти

Protein Complex - 2270 Г Pure Nutrition

Protein Complex - 2270 Г Pure Nutrition

Протеини

PURE NUTRITION

100.00 лв.

PURE CASEIN - 1814 Г Pure Nutrition

PURE CASEIN - 1814 Г Pure Nutrition

Протеини

PURE NUTRITION

100.00 лв.

PURE CASEIN - 908 Г PURE NUTRITION

PURE CASEIN - 908 Г PURE NUTRITION

Протеини

PURE NUTRITION

55.00 лв.