Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Protein Complex - 2270 Г Pure Nutrition

Вкус
Цена: 100.00 лв.
Kоличество:
PURE NUTRITION

Protein Complex - 2270 Г Pure Nutrition информация

Какви видове протеин има в Protein Complex

Различните протеини имат различно време за усвояване като всеки един от тях има своите предимства. За да се създаде перфектната формула във Pure Nutrition - Protein Complex са добавени три бързо действащи суроватъчни протеина!

Суроватъчния хидролизат е най-бързо действащия протеин на пазара. Той позволява на мускулите да започнат да се възстановяват максимално бързо след прием.

Въпреки по-високата си цена от суроватъчни концентрат, суроватъчния изолат съдържа минумум 90% протеин, като в същото време има минимално киличество мазнини и въглехидрати.

Следващият протеин в Pure Nutrition - Protein Complex е суроватъчен концентрат - най-популярния суроватъчен протеин на пазара.

Добавен е и млечен протеин концентрат, който се състои от 80% казеин и 20% суроватъчен протеин и е изключително богат на BCAA (аминокиселини с разклонена верига).

Следващ по ред протеин добавен във формулата е яйчен. Той е със средно освобождаване и има перфектен аминокиселинен профил.

И накрая, за да бъде изцяло съвършен, в Protein Complex е добавен Micellar Casein - бавно действащ протеин, който се абсорбира от човешкия организъм за около 8 часа. По тозин начин той осигурява траен източник на аминокиселини към мускулите.

Състав

Продукта е изграден от млечен протеин концентрат, суроватъчен протеин концентрат, яйчен протеин, мицеларен казеин, суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин хидролизат. Това са няколко различни вида протеин, различни по отношение на скоростта с която се усвояват в организма ни. Събрани са няколко вида в едно, за да може да се получи едно постоянно и постепенно зареждане с гориво за мускулатурата ви. Протеините са градивните елементи на мускулните клетки, затова е важно да си осигурите постоянен и продължителен приток на протеини.

Употреба

1 доза = 1 мерителна лъжичка = 30 грама

1 доза се разбива в 200-250мл вода.

Приемайте в нетренировъчен ден 1 доза сутрин и следобед между храненията или при необходимост от допълнителен прием на протеини през деня.
Приемайте 1 доза сутрин и 1 доза след тренировка.

Protein Complex - 2270 Г Pure Nutrition - подобни продукти

PURE NUTRITION - WHEY ISOLATE - 1814 Г

PURE NUTRITION - WHEY ISOLATE - 1814 Г

Протеини

PURE NUTRITION

120.00 лв.

PURE CASEIN - 1814 Г Pure Nutrition

PURE CASEIN - 1814 Г Pure Nutrition

Протеини

PURE NUTRITION

100.00 лв.

PURE CASEIN - 908 Г PURE NUTRITION

PURE CASEIN - 908 Г PURE NUTRITION

Протеини

PURE NUTRITION

55.00 лв.