Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Препарат за ръчно измиване на съдове 125мл.

За да получите информация за цена, наличност и доставка, моля обадете се на 0887 558 884 или пишете на sales@houseofsport.bg и ние ще се свържем с Вас.

Препарат за ръчно измиване на съдове 125мл. информация

Избраните повърхностно-активните захариди (получени от суровите материали, картофи, царевица или захарна тръстика и / или захарно цвекло и растително масло), в съчетание с мастни алкохол сулфати (от растително масло), са активни измиващи вещества с отлични дерматологични свойства. Тези перилни вещества са известни както с отличната си способност да разтварят мазнини и замърсявания, така и със свойството им да се разпределят равномерно във водата. Също така допринасят и за бързото изсъхване на чиниите и не е необходимо да използвате кърпа.
Тъй като дори най-леките повърхностно-активни вещества имат обезмаслителен ефект върху кожата ни ние използваме пшеничени протеини в допълнение към глицерина във верото на AlmaWin. И двете вещества освен, че действат обезмаслително са нежни към кожата.
Алкохолът подпомага ефекта върху съдовете да изсъхват сами и да остават чисти и има стабилизиращо действие върху продукта.
Неутралната киселинност на кожата се поддържа чрез млечна киселина.
Точната консистенция на верото на AlmaWin се гарантира от използвания натриев хлорид.
Свежият аромат пък идва от природните етерични масла от лимонова трева и евкалипт от контролирани биологични насаждения. 
Всички използвани суровини са разбира се биоразградими.

Състав

Повърхностноактивни захариди; Мастни алкохол сулфати; Алкохол; Натриев хлорид; Бензилов алкохол; Пшеничини протеини; Глицерин; Млечна киселина; Етерични масла (лимонова трева* и евкалипт*); Вода.
* От контролирани биологични насаждения.

Употреба

Намокрете гъбата под течаща вода и добавете от верото на AlmaWin.

 

Дозировка:

1 (едно) стискане (2ml) е достатъчно. Добавете още от концентрата само в случай на силно замърсяване.

Препарат за ръчно измиване на съдове 125мл. - подобни продукти