Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Прах за миялна машина 1250гр.

За да получите информация за цена, наличност и доставка, моля обадете се на 0887 558 884 или пишете на sales@houseofsport.bg и ние ще се свържем с Вас.

Прах за миялна машина 1250гр. информация

Инструкции за безопасност:

 
В праха на AlmaWin за миялна машина се използват основи, като натриев карбонат и силикати, вместо обичайните миещи активни вещества. Поради използването на производствена система от ново поколение вече не е необходимо да се добавят фосфати. Комбинацията от сода, натриев въглеводород, натриев силикат и филосиликати осигурява необходимата алкалност, което е важно за измиващия процес и поддържа стабилна киселинността. Препарата е много добър за омекотяване на водата (свързва калциевите и магнезиеви йони на водата). Добавения натриев цитрат подпомага омекотяването на водата по време на периода на затопляне и предотвратява варовикови отлагания върху чиниите.



Повърхностно-активните захариди (получени от суровите материали, картофи, царевица или захарна тръстика и / или захарно цвекло и растително масло) разграждат мазнините. Те са едни от най-лесно биоразградимите повърхностно-активни вещества.
Натриева сол на поли аспартамовата киселина и на янтарната киселина подсилват дисперсията на препарата и омекотяващото водата действие. В сравнение с използваните преди поликарбоксилати поли аспартамовата киселина и янтарната киселина са лесно биоразградими. Това поведение на разграждане е потвърдено през годините, като полиаспартамовата киселина е съставен елемент на протеините в природата. Тя влияе на разтежа на черупките на някои водни същества, като корали и миди. Без полиаспартамовата киселина растежа на черупките би бил силно възпрепятстван от неконтролируемо калциране. Ние можем да използваме тази естествена функция, тъй като полиаспартамовата киселина предотвратява образуването на варовикови кристали и по този начин на варовик в миещата течност.


За AlmaWin е немислимо използването на химикали разделящи хлора! Техните активни избелващи вещества са на базата на активен кислород и са напълно съвместими с околната среда, защото избелващият процес е същевременно и процеса на разграждане на активното вещество. Натриевия перкарбонат е съединение получено от реакцията между водороден прекис и натриев карбонат, което под влияние на топлината (от 50° C нагоре) се разпада на основните си съставки натриев карбонат, вода и активен кислород. При плакненето се освобождава кислород, който оксидира цветни замърсявания и улеснява отмиването им. В случай на много устойчиви замърсявания от чай или кафе може да добавите от Концентрата на AlmaWin за Избелване с Кислород.

Сухи хранителни частици често остават върху съдовете и приборите. Този проблем може да бъде решен с добавянето на ензими, които допълнително подобряват ефективността на препарата. Ние използваме протеази, които са получени от не генетично манипулирани микроорганизми.

Натурални етерични масла от евкалипт от контролирани биологични насаждения са в основата на приятния аромат.

Състав

Съставки:

Натриев цитрат; Сода; Натриев силикат; Филосиликати; Натриев въглеводород; Повърхностноактивни захариди; Натриев Перкарбонат; Натриева сол на поли аспартамовата киселина; Натриева сол на янтарната киселина; Натурални протеази; Натурално етерично масло от лимон от контролирани биологични насаждения

Употреба

Прахът на AlmaWin за миялни машини осигурява хигиенично почистване на всички видове съдове. Устойчиви хранителни частици, като нишесте и протеини се отстраняват ефективно.
 
Съвети за приложение:

При много твърда вода и устойчиви варовикови отлагания използвайте в комбинация с препарата на AlmaWin за чисто изплакване.

В случай на захабяване и петна от кафе или чай добавете от концентрата на AlmaWin за Избелване с Кислород.

 

Дозировка:

В зависимост от степента на замърсяване добавете 1 (една) или 1 ½ (една и половина) супени лъжици от праха.
 пакет от 1,25 кг е достатъчен за 50 измивания

Прах за миялна машина 1250гр. - подобни продукти