Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Спрей за готвене

Цена: 15.00 лв.
Kоличество:
PURE NUTRITION

Спрей за готвене информация

Спреят за готвене на Pure Nutrition може да се използва за приготвяне на всякакъв тип здравословна храна - от печене на месо и риба до овкусяване на салати, или приготвяне на десерти. 

Спреят за готвене на Pure Nutrition е чудесен начин да добавите привкус на масло към вашите ястия. Този продукт е формулиран с най - добрите източници на олио или зехтин, така че да задоволи очакванията на най-взискателните професионални готвачи или любители на готвенето. 

Рапичното олио е биологичен продукт, извлечен чрез студено пресоване от семената на био рапица. То се филтрира и обработва без каквито и да било химикали. 

Рапицата е био суровина, за чието отглеждане се избират места далеч от трафика. Расте без наторяване с минерални торове и пестициди. Рапицата е продукт, които не е генномодифициран, а семената й не се третират с химикали! 

Слънчогледовото олио е една от мазнините, които най-често се употребява на българската трапеза. То се произвежда от слънчоглед, а в мазнината на слънчогледовите семки преобладават ненаситените мастни киселини. 

Слънчогледовото олио е изключително богато на омега 6 и омега 9 мастни киселини, но техният процент е различен в различните марки олио. Това зависи от сортът на слънчогледа, почвата и климата на мястото, където той се отглежда. 


Ползи от спрея за готвене на Pure Nutrition: 

 Не позволява залепване по повърхността 
 Липса на вредни мазнини 
 Не повишава холестерола и нивото на натрий

Употреба

Спреят за готвене се използва по най - различни начини. Той предотвратява залепването на храната по гриловете на барбекюто, тенджерите, тиганите и т.н. Винаги използвайте спрея преди да започнете топлинната обработка. Спреят предпазва от залепване към прибори като шпатули, дървени лъжици, чаши за измерване или сироп. Желатиновите форми се освобождават по - лесно, ако преди това се напръскат със спрей. За по - лесно почистване, използвайте спрея върху остриетата на пасатори или блендери. Разклатете добре преди употреба. 

Използвайте спрея от разстояние около 25 - 30 см. Съхранявайте на хладно и сухо място. Пазете продукта от пряка слънчева светлина и далеч от източници на топлина.

Спрей за готвене - подобни продукти

POWER PAK - 60 Пакета Pure Nutrition

POWER PAK - 60 Пакета Pure Nutrition

Специални продукти

PURE NUTRITION

88.00 лв.

100% PURE YOHIMBINE 2.5 МГ - 200 КАПСУЛИ Pure Nutrition

100% PURE YOHIMBINE 2.5 МГ - 200 КАПСУЛИ Pure Nutrition

Специални продукти

PURE NUTRITION

55.00 лв.

Omega 3 Fish Oil - 100 Дражета

Omega 3 Fish Oil - 100 Дражета

Специални продукти

PURE NUTRITION

33.00 лв.