Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

100% PURE YOHIMBINE 2.5 МГ - 200 КАПСУЛИ Pure Nutrition

Цена: 55.00 лв.
Kоличество:
PURE NUTRITION

100% PURE YOHIMBINE 2.5 МГ - 200 КАПСУЛИ Pure Nutrition информация

Какво представлява Yohimbe (Йохимбе)

100% Pure Yohimbine е естествен алкалоид, чиито екстракт се извлича от кората на дърветата Ипоруро и Рауволфия, растящи в Югоизточна Азия. Йохимбина е доказала се билка с редица ефекти върху тялото, но най-ценните й свойства са тези свързани с горенето на мазнини и качествата й на афродизиак.

Йохимбин е един от най-мощните и ефективни стимуланти на пазара

100% PureYohimbine на Pure Nutrition подобрява менталния фокус и желанието за физическа активност, увеличава енергийните резерви и издръжливостта. В тези си качества Йохимбата е подходящ за употреба преди кардио дейности или дълготрайна активност. За разлика от кофеина, който дава бърз и кратък приток на енергия, Yohimbine действа в един по-дълготраен прозорец и осигуярва постоянен приток на енергия без последващ спад. Притежава качествата на силен термогеник. Той повишава вътреклетъчната температура и ускорява метаболизма.

Предназначение на Pure Nutrition - 100% Pure Yohimbine

Yohimbine е най-често използван като добавка за горене на мазнини

Една от най-ефективните съставки за горене на мазнини, поради свойството му да блокира алфа-рецепторите в тялото. Това са рецептори, отговорни за складирането на мазнини. При мъжете, те са най-много в областта на корема и под гърдите, а при жените, в задното бедро и глутеуса. Чрез блокирането на тези рецептори, йохимбина блокира и трупането на подкожни мазнини, а чрез качествата си на стимулант и термогеник, помага за изгарянето на вече наличните такива.

В много азиатски култури и съвременни държави, той се използва за лечение на импотентност и по-силна спермогенеза. Доказано увеличава либидото и сексуалното желание, както и сексуалната издръжливост. Той е изключително подходящ за мъже и жени и не влияе върху хормоналния баланс.

Употреба

1-2 капсули дневно на гладно. Не приемайте 6-8 часа преди сън.

100% PURE YOHIMBINE 2.5 МГ - 200 КАПСУЛИ Pure Nutrition - подобни продукти

POWER PAK - 60 Пакета Pure Nutrition

POWER PAK - 60 Пакета Pure Nutrition

Специални продукти

PURE NUTRITION

88.00 лв.

Omega 3 Fish Oil - 100 Дражета

Omega 3 Fish Oil - 100 Дражета

Специални продукти

PURE NUTRITION

33.00 лв.

Pure Nutrition Спрей За Готвене 300 мл

Pure Nutrition Спрей За Готвене 300 мл

Специални продукти

PURE NUTRITION

15.00 лв.