Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Real Pharm SLEEP WELL 90 таблетки (45 дози)

Цена: 31.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

Real Pharm SLEEP WELL 90 таблетки (45 дози) информация

Real Pharm SLEEP WELL е разработен за всички трениращи хора и професионални атлети, както и за хората водещи активен начин на живот и изложени на ежедневен стрес, които да подобрят качеството на своя сън. Активният му комплекс осигурява на организма висококачествени микронутриенти, необходими за спокоен и продължителен сън, облекчаване на умората, успокояване на нервната система и мускулите, и ускоряване и подобряване на следткренировъчното възстановяване.

Състав

магнезий (магнезиев цитрат), цинк (цинков лактат), екстракт от овес (Avena sativa L.) със 7% флавони, екстракт от маточина (Melissa officinalis L.) с 2% етерични масла, екстракт от хмел (Humulus lupulus L.) DER 10:1, екстракт от шафран (Crocus sativus L.) с 5% кроцин, L-теанин, L-триптофан, гама-аминобутирична киселина (GABA), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), мелатонин, целулоза, оризово нишесте, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Употреба

Вземайте 1 доза (2 таблетки), 30 минути преди лягане вечер.

Забележка

Продуктът е предназначен за здрави лица над 18 години! Да не се употребява от бременни и кърмачки! Използвайте продукта като допълнение към здравословния и балансиран хранителен режим, а не като заместител на такъв! Пазете далеч от деца!

Real Pharm SLEEP WELL 90 таблетки (45 дози) - подобни продукти

Омега 3 /60 капсули Real Pharm

Омега 3 /60 капсули Real Pharm

Специални продукти

REAL PHARM

17.00 лв.

Real Pharm Calorie Free Sauce 500 мл.

Real Pharm Calorie Free Sauce 500 мл.

Специални продукти

REAL PHARM

13.00 лв.

Joint Flex 400 гр Real Pharm

Joint Flex 400 гр Real Pharm

Специални продукти

REAL PHARM

43.00 лв.