Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Joint Flex 400 гр Real Pharm

Вкус
Цена: 43.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

Joint Flex 400 гр Real Pharm информация

Пудрата Joint Flex е висококачествен, широкоспектърен ставен продукт, който разширява действието на познатата формула с глюкозамин, хондроитин, метилсулфонилметан (MSM), екстракт от босвелия (Boswellia serrata) с босвелиева киселина и хиалуронова киселина, с прибавянето на колаген, L-пролин и витамин С, които осигуряват още по-бързо възстановяване, повторно изграждане и заздравяване на ставите и сухожилията след травма. Това прави пудрата Joint Flex поредното качествено попълнение на уникалната гама Health Series на Real Pharm.

Целта на Joint Flex е предпазването и регенерацията на съединителните тъкани – стави, ставен хрущял, сухожилия и ставни капсули, както и плътността на костната тъкан. Приемът му последователно подобрява мобилността на ставите, предпазва ги от увреждане, намалява болките в ставите и сухожилията, и предпазва костите от загуба на калций и костна плътност.  

Продуктът е създаден за спортуващи и професионални атлети, изложени на интензивни физически натоварвания, както и за всички с травми на ставите и сухожилията или дегенеративни ставни проблеми. Глюкозаминът в Joint Flex значително намалява катаболитните процеси (разграждането) в ставния хрущял и участва в производството на смазващата ставните повърхности и осигуряващата безпроблемната двигателна функция на ставите синовиална течност. L-пролинът и хондроитинът са градивни вещества, използвани за регенерацията на съединителната тъкан и предпазващи ставите от допълнително увреждане. Метилсулфонилметанът (MSM) отговаря за създаването на колагеновите влакна в съединителните тъкани, а хиалуроновата киселина е основната съставна част на вътреклетъчното съдържание на клетките на съединителните тъкани и синовиалната течност. Формулата съдържа голямо количество колаген (15 гр. в доза), който е основната строителна единица на съединителната тъкан, както и витамин С, които стимулира допълнително производството му в организма.

Добавеният колаген, освен за заздравяване и възстановяване на ставите и сухожилията, допринася и подобряване на цялостното състояние и външния вид на косата, кожата и ноктите. Като цяло, обогатената формула на пудрата Joint Flex, ще задоволи напълно повишените нужди на всички подлагащи ставите и сухожилията си на системни тежки натоварвания, както и на тези, които се нуждаят от ускорено възстановяване на ставите, сухожилията и тяхната подвижност и еластичност.

Съдържание на продукта: 400 гр (23 дози)

Една доза се равнява на 17.38 гр (1 мерителна лъжица)

Употреба

Вземайте 1 доза (1 мерителна лъжица, 17,38 гр.) веднъж дневно. Не превишавайте препоръчителния дневен прием от 1 доза от продукта!

Забележка: Продуктът е предназначен за лица над 18 години! Да не се употребява от бременни и кърмачки! Да не се използва като заместител на здравословния и балансиран хранителен режим! Пазете далеч от деца!

Joint Flex 400 гр Real Pharm - подобни продукти

Омега 3 /60 капсули Real Pharm

Омега 3 /60 капсули Real Pharm

Специални продукти

REAL PHARM

17.00 лв.

Real Pharm Calorie Free Sauce 500 мл.

Real Pharm Calorie Free Sauce 500 мл.

Специални продукти

REAL PHARM

13.00 лв.

Real Pharm GABA 200 гр. (200 дози)

Real Pharm GABA 200 гр. (200 дози)

Специални продукти

REAL PHARM

38.00 лв.