Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Real Pharm GABA 200 гр. (200 дози)

Цена: 38.00 лв.
Kоличество:
REAL PHARM

Real Pharm GABA 200 гр. (200 дози) информация

Какви други ползи носи приемът на GABA?

На първо място - добро настроение. Гама-аминобутиричната киселина допринася за повишаването на количеставата ендорфини, известни още като "хормони на щастието". Освен това, GABA суплементите стабилизират кръвното налягане, предотвратяват болезнените крампи и схващания и стимулират производството на растежния хормон.

GABA е сред най-полезните хранителни добавки за атлети и активно спортуващи хора, тъй като редовните тренировки са сериозно натоварване за нервната система. Гама-аминобутиричната киселина намалява негативните последици от тежките физически упражнения и създава отлични условия за възстановяване на тялото. Real Pharm GABA е обогатен допълнително и с мелатонин, чиято функция е да регулира дневния енергиен цикъл. Мелатонинът изпраща сигнали на организма, че е време за сън, а неговият недостиг в тялото често води до инсомния или проблеми със събуждането сутрин. Мелатонинът оказва полезно въздействие и върху намаляването на дискомфорта, предизвикан от летенето и смяната на часовите зони.

Състав

GABA (гама-аминобутирична киселина), мелатонин.

Употреба

Смесете една доза (1 гр., 1 мерителна лъжица) от продукта с 133 мл. вода, разбъркайте добре и консумирайте веднъж дневно, за предпочитане преди лягане вечер. Не надвишавайте препоръчителния дневен прием от 1 гр.!

Забележка

Продуктът е предназначен за здрави лица над 18 години! Да не се употребява от бременни и кърмачки! Пазете далеч от деца! Продуктът е създаден като допълнение към пълноценния и здравословен хранителен режим, а не като заместител на такъв. Моля, следвайте стриктно инструкциите за прием! Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина и др. източници на топлина!

Real Pharm GABA 200 гр. (200 дози) - подобни продукти

Омега 3 /60 капсули Real Pharm

Омега 3 /60 капсули Real Pharm

Специални продукти

REAL PHARM

17.00 лв.

Real Pharm Calorie Free Sauce 500 мл.

Real Pharm Calorie Free Sauce 500 мл.

Специални продукти

REAL PHARM

13.00 лв.

Joint Flex 400 гр Real Pharm

Joint Flex 400 гр Real Pharm

Специални продукти

REAL PHARM

43.00 лв.