Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Advanced Retinol A Cream 114 мл

Цена: 36.00 лв.
Kоличество:
Supplement Spot

Advanced Retinol A Cream 114 мл информация

Без парабени, 1,700,000 IU във всяко шише!

Изследванията показват, че Крем с Ретинол А:

• Намалява бръчките;
• Подмладява кожата;
• Води до избледняване на възрастовите петна;
• Подобрява тена на лицето.

Какво представлява крема с Ретинол А?

Крема с Ретинол А е плътен и бързо абсорбиращ се изискан крем за тяло и лице, който действа в дългосрочен план, за да ви дари с по-еластична, по-гладка и по-здрава кожа. В крема не присъстват парабени, той е хипоалергенен, не предизвиква образуването на комедони и не е фототоксичен. Ние просто взехме нашия популярен крем Retinol A Wrinkle Treatment (крем с ретинол А за третиране на бръчки), усъвършенствахме основата на крема и увеличихме количеството на Ретинол А.

Как действа кремът с Ретинол А?

Кремът с Ретинол А е крем за лице, който доказано намалява фините линии и бръчките и възстановява младежкия вид на кожата. Прилаган редовно, той прави кожата по-гладка и свежа. Вместо просто да ексфолира повърхностния слой на кожата, кремът с Ретинол А на Supplement Spot освобождава чист и активен витамин А под повърхността на кожата, намалявайки признаците на стареене. В резултат на това кожата се обновява сама и фините линии и бръчки видимо намаляват.

Кремът с Ретинол А работи под горните слоеве на кожата, заличавайки дълбоките бръчки и несъвършенства, което традиционните хидратантни кремове не могат да постигнат. След прилагане в продължение на няколко седмици кожата постепенно става видимо по-здрава и мека. Тенът се подобрява и бръчките, фините линии и възрастовите петна намаляват. Мъртвите клетки се олющват, под тях започват да растат нови клетки към повърхността на кожата, пигментацията се изравнява – и вие се сдобивате с невероятен и свеж тен на лицето.

Ретинолът (Витамин А) е първият широкоразпространен антиоксидант в кремовете против бръчки. Той е мастноразтворим витамин, необходим за Зрението и костите, за кожата, косата и работата на имунната система. Дерматолозите обясняват подмладяващия ефект с това, че той стимулира образуването на колагена – основната строителна белтъчина на кожните клетки.

Ретинолът повишава ефективността на козметичните продукти. Неговата структура му позволява веднага „да се заеме” с възстановяване на клетките на кожата, докато етерите на ретинола про-ретинол, ретинил-палмитат и някои други най-напред трябва да се превърнат в ретинол, а след това да пристъпят към работа.

Ретинолът неутрализира най-опасните видове свободни радикали. Свободните радикали са нестабилните молекули на кислорода, които разрушават клетките на кожата и водят до появата на бръчки. Ако искате да съхраните младостта си и да отложите процеса на стареене, то ретинолът ще ви помогне.

Силата на въздействието му не е в неговото количество. Не се опитвайте да усилите ефекта му с помощта на по-големи дози. Едва ли ще има полза от това.

Процесът на възстановяване на кожата започва, когато ретинолът проникне в клетките в по-долните слоеве на кожата. Повечето от другите козметични средства оказват бездействие само на нейната повърхност.

При неправилно съхраняване витаминът може да загуби своите вълшебни възстановяващи свойства. Пазете продукта от преки слънчеви лечи и влага и винаги Затваряйте плътно капачката.

Използвайте продукти с ретинол разумно и последователно. Започнете с малки количества, а след това постепенно увеличавайте дозата. За да получите желания резултат, използвайте крем с ретинол всеки ден.

Ретинол предпазва кожата от вредното въздействие на слънчевите лъчи.

Ретинолът помага да се намалят признаците на стареене на кожата. Когато следите от възрастовите изменения още не са станали толкова очевидни, той отлага във времето появата на бръчките и запазва кожата млада по-дълго време.

Той не само се справя добре с бръчките, но и освежава тена на лицето, свива порите и отстранява различни кожни проблеми като акне, неравности, изгаряния, петна.

Състав

Патентоана смес от Ретинол А, дейонизирана вода, Алое Вера, бадемово масло, кокосово масло, растителен глицерин, цетилов алкохол, глицерил стеарат, Витамин Е, пчелен восък, ТЕА, Оптифен плюс. Без парабени и други консерванти.

Употреба

Да се нанася да пъти дневно, особено под очите, за да се намали почвата на фини линии и бръчки. За по-стегната кожа, поддържане и възстановяване тонуса, еластичността и текстурата кожата.

Advanced Retinol A Cream 114 мл - подобни продукти

Anti-Aging Moisturizer with DHEA 114 мл

Anti-Aging Moisturizer with DHEA 114 мл

Supplement Spot

29.00 лв.