Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Anti-Aging Moisturizer with DHEA 114 мл

Цена: 29.00 лв.
Kоличество:
Supplement Spot

Anti-Aging Moisturizer with DHEA 114 мл информация

Крем с 1% DHEA - революция в борбата със стареенето на кожата.

Изследванията сочат, че хидратантният крем против стареене:

• Ефикасно хидратира епидермиса;
• Забавя процесите на стареенето на вашата кожа;
• Подобрява устойчивостта, тонуса и еластичността на вашата кожа;
• Намалява бръчките;
• Намалява тъмните възрастови петна;
• Регенерира клетките на епидермиса.

Какво представлява Хидратантния крем против стареене?

Хидратантният крем против стареене заздравява и хидратира кожата, борейки се с признаците на стареене.

Как действа хидратантният крем?

Хидратантният крем против стареене с 1% DHEA на SupplementSpot е революция в грижата за кожата. Единственият крем, който гарантирано се справя със следите на стареене и с уврежданията на кожата, причинени от слънчевите лъчи. Той води до избледняване и изчезване на недостатъците и петната, свързани с възрастта и излагането на слънце.

Активната съставка в хидратантния крем е DHEA (дехидроепиандростерон) - хормон, произвеждан от надбъбречната жлеза. Това е най-изобилният хормон в кръвоносната система, който се съдържа в много по-високи нива в кожата. Естественото производство на DHEA в организма спада с около 30 mg на ден на у хората на възраст 25-30 години, с до 6 mg на ден при мъжете над 50 години и при жените след менопаузата.

Стареещата кожа е с изчерпани запаси на DHEA. Това е една от причините за появата на бръчки, тъмни петна и за липсата на еластичност. Всъщност, нивото на DHEA в кожата на мъжете и жените над 50-годишна възраст е само 20% от това при мъжете и жените под 30-годишна възраст. Научно е доказано, че локалното приложение на крем с хормона DHEA забавя стареенето и ефектите от излагането на слънчевите лъчи. Както мъжете, така и жените, прилагали нашия хидратантен крем против стареене върху лицето и ръцете си, съобщават за бързо избледняване на тъмните петна, за намаляване или заличаване на бръчките, за по-мека и по-младежки изглеждаща кожа и за други благоприятни ефекти.

Благоприятните ефекти от хидратантния крем против стареене с DHEA стават видими след 20 дни на приложение. Забележителни резултати се забелязват след третиране в продължение на 30 дни. Ако прилагането след това се прекъсне, благоприятните резултати ще намалеят и възрастовите тъмни петна постепенно ще се появят.

Кремовете на SupplementSpot не съдържат вредните алфа-хидрокси киселини и гликолова киселина. Хидратантният крем против стареене на SupplementSpot е хипоалергенен, научно създаден и невероятно евтин. Предлага се в количество от 4 унции. Сравнете го с кремовете, които се продават за 100 долара и повече на унция и са абсолютно неефективни. Нещо повече, Хидратантният крем против стареене категорично намалява бръчките и тъмните възрастови петна, когато се използва за период от 20-30 дни.

Състав

Дейонизирана вода, глицерин, глицерил стеарат, Алое Вера, цетилов алкохол, бадемово масло, пчелен восък, кокосово масло, зехтин, DHEA (дехидроепиандростерон), Витамин А, Витамин Е, ТЕА, Оптифен плюс. Без парабени и други консерванти.

Употреба

Да се нанася да пъти дневно върху лицето, ръцете и шията, за поддържане и възстановяване тонуса, блясъка и младежкия вид на кожата. Намалява възрастовите, пигментационните и петната от слънце, придава по-младежки вид, за всички типoве кожа.

Anti-Aging Moisturizer with DHEA 114 мл - подобни продукти

Advanced Retinol A Cream 114 мл

Advanced Retinol A Cream 114 мл

Supplement Spot

36.00 лв.