Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Noni Fruit - 180 Capsules

Цена: 36.00 лв.
Kоличество:
Vitacost

Noni Fruit - 180 Capsules информация

Нони ( Morinda Citrifolia ) е храст или малко дърво без прецедент в растителния свят. Родината му е Полинезия в Тихия океан, Таити, Хавайските острови, Карибските острови. Наричат го "кралица на плодовете", заради изключителните му възможностите за защита на имунната система. Екстрактът от плод на Нони е богат на витамини, минерални вещества (натрий, калий, желязо манган и магнезий), 18 аминокиселини и ензими, задоволяващи дневните потребности на организма. Счита се за свещено растение поради многостранното му оздравяващо действие върху човешкия организъм и като мощен източник на енергия.

Екстрактът от Нони съдържа в голяма концентрация веществото Proxeronin, което регенерира, съживява клетките и увеличава способността им да усвояват хранителните вещества от храната. По този начин оздравява организма, намалявайки недостига на вещества. Може да бъде употребяван от деца и възрастни.

Защо да приемаме Нони?

Една от най-важните съставки на Нони способства образуването на Т- и В- клетки ( защитници на организма) и за формирането на оптимално ниво на лимфоцити и фагоцити. Служи като своеобразен надзирател при процеса на делене на клетките и тъканите и не позволява те да се изродят. Осигурява оптимална работа на имунната система. Активните елементи, ксеронин и проксеронин, също подобряват работата на имунната система и имат антидепресивно действие. Тези вещества усилват отделянето на ендрофин, чието действие се изразява в потискане на болката и подобряване на настроението. Освен това ксеронинът активира противовъзпалителните механизми на организма, има антиалергично действие и усилва съпротивителните му способности срещу бактерии и вируси. Веществото скополетин подпомага функционирането на епифизата, увеличава нивото на серотонин и мелатонин, като по този начин предпазва от колебания в настроението и оказва благоприятно въздействие по отношение на адаптацията на организма, към измененията на денонощния цикъл. Съвкупността от специални активни вещества, съдържащи се в Нони увеличават взаимодействието между клетките, като по този начин усилват способността им да регенерират. Нони притежава и други изключителни качества, като възможност за нормализиране на клетъчните процеси, подобряване на метаболизма, активиране на защитните механизми на организма срещу възпалителни процеси. Най-важното му качество е, че има антиалергично действие.

Как действа Нони?

Нони е изключителен антиоксидант, който помага на организма да се освободи от вредните свободни радикали. Той също увеличава енергийните нива, подкрепя храносмилането и подпомага по-доброто усвояване на хранителните вещества на клетъчно ниво. Нони съдържа компоненти, които са особено важни за кожата и косата. Той също помага за пренасянето на полезни вещества до кожата. Помага при болки и други неразположения, като: вирусни и бактериални инфекции, за регулиране на кръвното налягане

  •  при проблеми на черния дроб, бъбреците, пикочния мехур, дебелото черво.
  • безплодие, менструални болки, запушени маточни тръби, кисти на яйчниците
  • артритни и ставни болки, загуба на костна маса и фрактура на костите; дихателни проблеми
  • регулира теглото; мигрена и главоболие, депресивни състояния; проблеми на простатата

Състав

Екстракт от Нони 1300 мг в доза

Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приемат 2 капсули дневно или според предписанието на лекар.

Noni Fruit - 180 Capsules - подобни продукти

AHCC(R) with Vitamin C - 500 mg 30 Caps Vitacost

AHCC(R) with Vitamin C - 500 mg 30 Caps Vitacost

Специални продукти

Vitacost

96.50 лв.

Alpha Lipoic Acid and Acetyl L-Carnitine HCl 240 Capsules Vitacost

Alpha Lipoic Acid and Acetyl L-Carnitine HCl 240 Capsules Vitacost

Специални продукти

Vitacost

103.00 лв.

Bio Nutrition Graviola - 1500 mg - 60 Vegetarian Capsules

Bio Nutrition Graviola - 1500 mg - 60 Vegetarian Capsules

Специални продукти

Vitacost

49.50 лв.