Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Alpha Lipoic Acid and Acetyl L-Carnitine HCl 240 Capsules Vitacost

Цена: 103.00 лв.
Kоличество:
Vitacost

Alpha Lipoic Acid and Acetyl L-Carnitine HCl 240 Capsules Vitacost информация

Мощен антиоксидант. Предотвратява сърдечно-съдовите проблеми, намалява стойностите на холестерола. Намалява инсулиновата чувствителност и регулира кръвната захар. Предпазва от появата на перде на очите, помага при загуба на костна маса. Помага на тялото в процеса на изгаряне на мазнини и предотвратява натрупването им. Повишава енергията в клетките и забавя стареенето. Укрепват имунната система и здравословната функция на черния дроб.

Доброто здраве се дължи на жизнеспособността на клетките. Организмът е съставен от милиарди клетки, които работят заедно в една сложна система, за да поддържат здравето . Всяка от тези клетки има свой уникален живот. Основната роля на организмът е да поддържа тези клетки здрави и жизнени през целия му живот. А за тази цел всяка клетка трябва да произвежда своя собствена енергия – клетките не могат да заемат енергия една от друга. За щастие, има мерки, които да предприемете, за да поддържате клетките, толкова важни за вашето добро здраве.

ACETYL L-CARNITINE & ALPHA LIPOIC ACID - две съставки, които подпомагат клетъчната жизнеспособност с цел по-доброто общо здравословно състояние. Това е новаторска комбинация от две невероятни хранителни вещества, които укрепват организма, подпомагайки клетъчната функция с напредване на възрастта.

Алфа-липоева киселина за жизненост:

Алфа-липоевата киселина е мастно и водоразтворимо съединение, което се намира в естествена форма в човешкия организъм. Тя директно рециклира витамин С и индиректно - витамин Е и така помага на организма да поддържа добри нива на тези важни защитни антиоксиданти. Алфа-липоевата киселина също подкрепя имунната система и здравословната функция на черния дроб.

Една от най-важните роли на алфа-липоевата киселина в организма e производството на клетъчна енергия. Тя е коензим, която участва в превръщането на пирувата в ацетил коензим-А. Ацетил коензим-А е отправна точка за цикъла на Кребс - един от основните цикли в организма за образуване на енергия, който произвежда високоенергийната молекула АТФ ( аденозин-трифосфат ). Подкрепяйки цикъла на Кребс, алфа-липоевата киселина подпомага клетъчната жизненост.

Какви са ползите от употребата на алфа липоева киселина?

  • Намаляване на оксидативния стрес в организма, благодарение на мощната антиоксидантна активност.
  • Подобряване на някои от компонентите на метаболитния синдром. Подобрява липидния профил
  • Понижава кръвното налягане. Намалява инсулиновата резистентност. Намалява телесното тегло.
  • Намалява тежестта на диабетната полиневропатия. Предпазва от появата на старческо перде.
  • Подобрява зрителните параметри при влошено зрение. Отстранява тежките метали от организма
  • Предпазва клетките на ретината от преждевременна смърт в комбинация с Витамин Е.
  • Намалява увреждането на мозъка след прекаран инсулт. Подобрява инсулиновата чувствителност
  • Намалява загубата на костно вещество благодарение на противовъзпалителните си свойства.
  • Намалява честотата и тежестта на мигренозните пристъпи. Подобрява структурата и тежестта на кожата.

Ацетил L-карнитин за жизненост:

Ацетил L-карнитин е хранително вещество за духа и тялото. Медицинските експерти смятат, че тази форма на карнитина е възможно най био достъпната, тъй като е извлечена от аминокиселина. L-карнитинът стимулира отделянето на ацетилхолин – невротрансмитер ( предавател на нервни импулси ), който е от изключително значение за способността на човека да учи и запаметява, той поддържа добрата памет, включително зрителната. Влияе благоприятно на мисловните процеси като повишава способността за съсредоточаване и запомнянето на нова информация.

ALC повишава глюкозната толерантност и инсулиновата чувствителност и оказва полезно въздействие върху нивото на холестерола.

Какви са ползите от употребата на Ацетил L-карнитин?

  • Помага за много по-лесното освобождаване от натрупаните мазнини.
  • Използва се при сърдечни проблеми, при загуба на костна маса, при проблеми на мъжка потентност.
  • Добре е да се приема при проблеми с дишането, тъй като подобрява снабдяването на мускулите с кислород. Използва се в случай на сърдечни болки, предизвикани от претоварване и физически стрес.
  • Предотвратява мастните отлагания в сърцето и черния дроб, което се случва при неправилно хранене, наднормено тегло, повишена консумация на алкохол и безалкохолни напитки.
  • Участва в оксидацията на аминокиселините с разгъната верига, като пречи на натрупването на коензими, нарушаващи клетъчната мембрана и препятства отлагането на мастните киселини в мускулите.
  • Ацетил L-карнитин допринася за стабилизиране на клетъчните мембрани и повишава производството на енергия в мозъчните клетки.

Състав

Ацетил-Л-карнитин 500 мг, Алфа-липоева киселина 300 мг.

Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба

Да се приемат 2 капсула дневно или според предписанието на лекар.

Опаковка: 240 капсули в контейнер

Alpha Lipoic Acid and Acetyl L-Carnitine HCl 240 Capsules Vitacost - подобни продукти

AHCC(R) with Vitamin C - 500 mg 30 Caps Vitacost

AHCC(R) with Vitamin C - 500 mg 30 Caps Vitacost

Специални продукти

Vitacost

96.50 лв.

Bio Nutrition Graviola - 1500 mg - 60 Vegetarian Capsules

Bio Nutrition Graviola - 1500 mg - 60 Vegetarian Capsules

Специални продукти

Vitacost

49.50 лв.

Biotin -- 7500 mcg - 60 Tablets

Biotin -- 7500 mcg - 60 Tablets

Специални продукти

Vitacost

17.50 лв.