Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Calcium D-Glucarate 60 Tablets Vitacost

Цена: 44.50 лв.
Kоличество:
Vitacost

Calcium D-Glucarate 60 Tablets Vitacost информация

Може да помогне на тялото да премахне излишния естроген, важен за жени след менопауза. Подтиска бета-глюкоронидазната активност в организма, така подпомага детоксикацията.

Хранително вещество, което може да помогне на тялото да премахне излишния естроген, като по този начин доставя облекчение на естроген-чувствителните тъкани.

Едно от най-деликатно балансиращите действия на живота е приливите и отливите на хормони, които постоянно се произвеждат в човешкото тяло. Произведени от жлезите с вътрешна секреция, хормоните пътуват из тялото, общуват един с друг, тъй като те насочват клетъчната активност. Например хипоталамуса следи хормоналните нива в организма. Той сигнализира на хипофизата, съветва да изпращя съобщения до яйчниците, да произведат или да спрат производството на естроген.

Премахването на излишния естроген може да бъде направено от натуралното вещество, наречено Калциев D-Гюкарат ( CDG ), защото то потиска бета-глюкуронидазната активност в организма. Това означава, че естрогенът остава свързан , намалява общото му натрупване в организма. По време на клиничните изпитания, тъкани, които са чувствителни към излишните хормони, като тъканта на гърдата, черния дроб и белите дробове е доказано, че отговарят положително на CDG. Калциевият D-Гюкарат естествено се съдържа в малко количества в организма, също така се среща в голямо разнообразие от плодове и зеленчуци, като портокали, броколи, моркови, спанак, ябълки. Доказано е, че с Витамин А имат синергичен ефект. Всяка 500 милиграмова таблетка от Biovea Калциев D-Гюкарат е еквивалентна на активността на фитонутриентите на 37 килограма пресни плодове и зеленчуци. Предписанията за превантивна употреба са от 3 до 4,5 гр дневно. До сега не са доказани никакви токсични ефекти.

Ново изследване хвърля светлина върху значението на правилния хормонален баланс за нашето здраве,жизнено важно е да се предпазим от нарастващото претоварване с естрогенът, с който се срещаме всеки ден. Калциевият D-Гюкарат е хранително вещество, което може да доведе до реална промяна в живота ни.

Състав

Калций 100 мг, Калциев д-глюкарат 500 мг

Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти

Употреба

Да се приемат 2 таблетки дневно, с храна или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 таблетки в контейнер.

Calcium D-Glucarate 60 Tablets Vitacost - подобни продукти

AHCC(R) with Vitamin C - 500 mg 30 Caps Vitacost

AHCC(R) with Vitamin C - 500 mg 30 Caps Vitacost

Специални продукти

Vitacost

96.50 лв.

Alpha Lipoic Acid and Acetyl L-Carnitine HCl 240 Capsules Vitacost

Alpha Lipoic Acid and Acetyl L-Carnitine HCl 240 Capsules Vitacost

Специални продукти

Vitacost

103.00 лв.

Bio Nutrition Graviola - 1500 mg - 60 Vegetarian Capsules

Bio Nutrition Graviola - 1500 mg - 60 Vegetarian Capsules

Специални продукти

Vitacost

49.50 лв.