Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Галерия: Био форум

На 16 септември (петък) в зала 4 на НДК се проведе вторият Био форум "Качество и сертификати по пътя към потребителя". Събитието бе основно в рамките на Международната специализирана изложба Bio&Eco Expo 2011.

За втори път Био Форумът събра на едно място международно признати експерти в областта на храните и селското стопанство, лектори с опит в сертификацията и бизнеса с биопродукти, държавни структури и неправителствени организации, които с конкретни примери и експертизи да подпомогнат пазара на органични продукти в България.

Идеята на организаторите бе да провокират дискусия сред заинтересованите страни и пред българските медии. Целта бе създаването и подкрепата на ново отношение към био сертификатите, към положителните международни практики и въвеждането на нашия пазар на иновативни решения от страна на производители и търговци, които да гарантират качество и сигурност за потребителите.

 

Във форума взеха участие производители и представители на биопродукти. Ние, от ORGANIC GREEN HOUSE също представихме своите ексклузивни продукти с марките Castagno, Clearspring, Dr Goerg, Organic Village на специално подготвените презентиращи места и предложихме дегустации на посетителите на форума.