Поръчай онлайн или позвъни на : 0887 558 884

  •  

Фосфатидил-серин 500 mg х 30 капс.

Цена: 85.91 лв.
Kоличество:
NATURES WAY

Фосфатидил-серин 500 mg х 30 капс. информация

нервната система

Фосфатидилсерин показва огромен потенциал по отношение на редица състояния, свързани с емоционални разстройства и когнитивен упадък, включително високи нива на стрес, лошо настроение, разстройство с дефицит на вниманието и хиперактивност, проблеми с концентрацията, деменция и др.

 

-Насърчава освобождаването на три основни невротрансмитери – серотонин, ацетилхолин и допамин. Серотонинът е известен като „молекула на щастието”, допаминът – като „молекула на мотивацията”, а ацетилхолинът е важен за паметта и ученето.

 

-Естествено средство за укрепване на паметта както при млади хора, така и при по-възрастни. В много държави по света, фосфатидилсеринът се използва от ученици и студенти за подобряване способността за мислене, паметта, концентрацията, както и умението за бързо заучаване на различен тип информация.

 

-Високият кортизол може да има тежки последствия, включително и върху мозъка и нервната система. Състояния като мозъчна мъгла, тревожност, депресия, промени в настроението, загуба на паметта, проблеми с концентрацията – в основата на всички тези състояния, е увеличеното производство на кортизол. Фосфатидилсеринът може да е от огромна полза и тук, защото поддържа нивата на кортизола в нормални граници и намалява ефектите на психическия и физическия стрес.

 

-Според много специалисти фосфатидилсеринът оказва положителен ефект и в случаите на Разстройство с дефицит на вниманието и хиперактивност / ADHD, което се характеризира с импулсивност, неспособност за концентрация, прекомерна активност и др.

 

-Допринася за поддържане на физическата сила и издръжливост при интензивни физически натоварвания, включително спорт. Спомага за ускоряване на възстановяването и облекчаване на мускулните болки след тренировки.

Състав

Съдържание:


в 1 капс. дн. доза
Фосфатидилcерин комплекс 500 mg 1 500 mg
(в който се съдържа фосфатидилсерин от соеви зърна) 100 mg 300 mg


Други съставки: желатин(капсули), желатин, масло от соеви зърна,вода.

Употреба

По 1 капсула 3 пъти дневно в продължение на един месец. Най-добри резултати се постигат при продължителна употреба.

Забележки:

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Фосфатидил-серин 500 mg х 30 капс. - подобни продукти

АЛАЙВ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА

АЛАЙВ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА

Витамини и минерали

NATURES WAY

43.65 лв.

КУРКУМА 500 mg

КУРКУМА 500 mg

Витамини и минерали

NATURES WAY

28.24 лв.